IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Китайски хороскоп – какво да очакваме от годината на Водния заек?

17 ноември 2022 17 30

Смята се, че той ще прогони всички неуспехи през 2023-а

IStockphoto

IStockphoto

Ако попаднете на китайски хороскоп в интернет, ще установите, че 2023-а е годината на Водния заек. Тя ще настъпи по-късно от нашата – на 22 януари. Може би не знаете, но животното определя дванадесетте месеца веднъж на 60 години и според китайците е важно събитие в тяхната астрология.

Последните години на заека са били 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 и 2011. Ако сте родени в една от тях, то вашият знак според китайския зодиак е Заек, който е четвърти по ред в него. Животното символизира мир, просперитет и сила, която мнозина мечтаят да притежават.

Лунната нова година започва с първото новолуние след зимното слънцестоене и завършва на 9 февруари 2024 г. Тогава ще преминем в годината на Дракона.

Какви черти притежават хората, родени под знака?

Според китайския хороскоп, Водният заек е сръчен, мил и търпелив, той има способността да бяга от реалността, но държи на верността. Мъжете от този знак са учтиви и се справят с всяко предизвикателство. Те са много упорити и могат да намерят решение на всеки проблем. От своя страна жените са скромни и притежават голямо сърце, заради което се раздават за другите.

Родените като Воден заек са късметлии по отношение на парите и се разбират с хората от зодия Дракон, Маймуна и Вол. Те не могат да понасят арогантността на Петела или истеричните пристъпи на Тигъра.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Китайски хороскоп – какво да очакваме от годината на Водния заек?

Според астролозите 2023 г. ще бъде изпълнена с енергия, промени и множество възможности. С настъпването на китайската нова година хороскопът на всяка зодия ще се промени. Някои ще сложат край на нещастието и ще получат така чакания късмет. Ала други могат да срещнат редица трудности.

китайски хороскоп,

IStock

Нека разгледаме какви ще бъдат различните аспекти от живота на Водния заек през 2023-а:

Кариера: Хората под въпросния знак от новия китайски хороскоп са с добри шансове за работа. Те ще посрещнат нови предизвикателства тази година, за да подобрят своята работоспособност. По някаква причина Зайците може да не получат повишение скоро. Но не бива да се притесняват, защото всяко тяхно усилие ще им се върне по-късно.

Пари: Те трябва да използват добре парите си през тази година. Добре е да избягват рискови инвестиции и да спестяват повече пари за неочаквани нужди. Не бива да вярват на никого, който им обещава големи печалби. Преди да заемат пари на други хора, те трябва да помислят два пъти, за да избегнат загуби.

Връзки: Необвързаните Зайци ще имат доста възможности, за да намерят подходящия партньор. Но трябва внимателно да се сприятеляват с непознати и винаги да имат едно наум, че могат да им навредят. Обвързаните, особено с брачна халка, трябва да отделят на партньорите си повече време. И определено да подобрят комуникацията си с тях. Те може да имат трудни периоди, но не бива да падат духом.

Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Каква кола да си купите, според вашата зодия?

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?

Здраве: Зайците може да страдат от заболявания на нервната система в тази година. Те ще бъдат продиктувани от тяхното променливо настроение. Ще имат по-трудни периоди, в които здравето им ще е разклатено. Но ако се хранят балансирано и бъдат позитивни, нещата ще се оправят бързо. През втората половина на 2023 г. здравето на Зайците ще се подобри.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари