IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква кола да си купите, според вашата зодия?

4 ноември 2022 17 30

Не всеки знак би се чувствал добре в спортен автомобил

Istock

Istock

Има хора, които обичат да живеят в скоростната лента и други, които предпочитат да минават през живота с по-умерено темпо. Колата, която карате, може да разкрие много за вашия характер, темперамент и начин на живот. Хората, които обичат да живеят на ръба, обикновено карат бърза спортна кола. По-пестеливите личности, предпочитат универсален автомобил, който да е добра дългосрочна инвестиция. Какъвто и да е вашият случай, решението какъв автомобил да си купите е важна стъпка и заслужава да ѝ отделите много време за проучване и обмисляне. Ако искате да стесните възможностите си, астролозите препоръчват да се съобразите със зодиакалния си знак.

Разберете коя кола е най-подходяща за вас, базирано на зодията ви:

Овен: Спортна кола

Хората от този знак все бързат за някъде. Те са игриви и млади по дух, а освен това обичат свободата и забавленията. Също така са много конкурентни и им трябва автомобил, който да им печели първо място винаги, когато решат да натиснат газта. Огненият Овен ще се чувства най-щастлив, ако притежава спортна кола, която хем да е бърза и вълнуваща, хем да е удобна като превозно средство.

Телец: SUV от среден размер

Телецът е земен и практичен знак. Когато си купуват автомобил, хората от този знак гледат той да е безопасен, издръжлив и комфортен. Телците не биха се задоволили с твърде евтина кола, която после ще им излезе скъпо да ремонтират. Все пак те няма да изхарчат и цялото си състояние за автомобил. Те биха искали да имат функционално превозно средство, което все пак да пасва на техния изискан вкус и затова най-добрият избор за тях е SUV от среден размер.

Зодиите, чийто живот ще се промени драстично до края на 2022 г.
4 зодии, които се отнасят най-небрежно към здравето си

Близнаци: Класически кросоувър

Хората от този знак винаги са в движение, така че имат нужда от кола, която може да се справи с натоварения им график. Хората от тази гъвкава зодия мразят да забавят темпото. На тях им трябва кола, подходяща за навсякъде, като кросоувър. За разлика от SUV, кросоувърът е по-лек, по-маневрен и лесен за управление в градски условия. С рамката на обикновен седан, съчетана с пространството на по-голямо превозно средство, този автомобил е идеален за Близнаците.

Рак: Луксозен седан

Да, хората от знака Рак са по-емоционални от другите, но те преди всичко са кардинална, лидерска зодия. Както в заседателната зала, така и в домашната сфера, те обичат да управляват нещата. Ракът обикновено иска да създаде гостоприемна, удобна среда за всички. Той търси комфорт и стил във всички области на живота. Затова за Раците най-идеалното превозно средство е луксозният седан, с много място за краката и всички екстри и удобства. В този автомобил Ракът ще се почувства почти толкова уютно, колкото и в собствения си дом.

Лъв: Кабриолет

Лъвът иска винаги да бъде забелязван и гледа да се появява със стил и блясък, където и да отиде. Той е наперен, модерен и обича лукса. Хората от този огнен знак притежават естествена магнетична енергия, която привлича другите. Затова за тях има смисъл да си изберат кола, която да е уникална и впечатляваща като тяхната собствена личност. Най-подходящият автомобил за Лъва е кабриолетът – ретро или модерен – все ще свърши работа. Идеята е гривата на Лъва да се вее и всички да я виждат, а любимата му музика да се чува на пътя!

Дева: Екологичен хибрид

Практичната, надеждна и пестелива Дева си търси кола, която да е умна инвестиция. А като земна зодия, която цени природата, Девата е загрижена за въздействието на автомобилите върху околната среда. Затова те биха се чувствали идеално, ако карат хибрид, който да е хем устойчив и комфортен, хем да им дава възможност да пълнят резервоара по-рядко и безпроблемно да превключват между електрическо задвижване и двигател с вътрешно горене. Девата също така има нужда от кола с просторен интериор и с много място за съхранение.

Везни: Елегантно купе

Хората от този знак таят дълбока любов към лукса. Като знак, управляван от романтичната и естетична Венера, вие сте от типа, който иска да направи изявление със своя автомобил. Везните обикновено имат активен социален живот и посещават много събития, затова имат нужда от нещо шикозно, но практично като класическо купе. С елегантни линии и две седалки, вие ще имате достатъчно място за вас и половинката ви да се возите със стил.

Скорпион: Офроуд

Личностите от този знак не се интересуват какво правят всички останали – те искат да бъдат различни. Скорпионите са мрачни и мистериозни, но също така са непредсказуеми и обичат да поемат по непознати пътища. На тях им трябва кола, която да може да ги отведе навсякъде. Ето защо офроуд превозно средство като класическия Jeep е точния избор за начина на живот на Скорпиона.

Стрелец: Хечбек

Родените под знака на Стрелец са склонни да бъдат малко диви и безгрижни. Докато други зодии биха искали да впечатлят другите с автомобила си, то Стрелецът предпочита да си купи кола, която да може да се справи с неговия приключенски начин на живот и да има достатъчно място за всичките му вещи, когато реши да предприеме спонтанно пътуване. Един обикновен хечбек е всичко, от което Стрелецът се нуждае, за да продължи да се наслаждава на живота.

Козирог: Ретро автомобил

Хората от този знак са практични и зрели. Те имат страхотно око за детайлите и в резултат на това са склонни да играят на сигурно в повечето области на живота. Въпреки че са работохолици, Козирозите обичат и да си доставят наслада от време на време. Ако сте от този знак, защо следващия път, когато си купувате кола, да не се поглезите малко като си купите ретро автомобил – модел, в който сте влюбени, откакто сте взели книжка? Разбира се, може да не е много практично, но си заслужава да си доставите това удоволствие!

Водолей: Електрическа кола

Хората от този знак са си малко странни. Те никога не се придържат към статуквото и са по-склонни от всеки друг да поставят под въпрос това, което им се казва. Освен това те имат по-далновидна визия за нещата, така че колата на бъдещето е точно за тях. Една модерна електрическа кола е подходяща за Водолея особено предвид факта, че акцентът е сложен върху устойчивостта ѝ. Той ще ѝ се наслаждава години наред.

Риби: Комби

Рибите са супер непринудени и нямат нужда да карат лъскав или скъп автомобил. Като един от най-креативните знаци, те обичат техните лични вещи да носят усещане за индивидуалност. За Рибите колата им е просто вещ, която трябва да ги отведе там, закъдето са тръгнали (за предпочитане до плажа). Перфектната кола за тях е тази, в която има достатъчно място, за да побере всичките им приятели, екипировката им за спорт, творческите им пособия и т. н. Освен това Рибите са малко носталгични и комбито, което е започнало да изчезва от пазара под натиска на кросоувърите, ще им пасне точно.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Mushelin ( преди 1 година )
Точно заради статуквото в момента, един Истински ВОДОЛЕЙ, никога няма да избере електрически автомобил. Ще си избере кола, която да го вдъхновява и радва - Porsche 911 Turbo S
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ни ( преди 1 година )
Като че ли има връзка между зодия и тип кола ,Козирог съм и още от лют комунизъм си стягай и карах Западни коли .практични и безпроблемно бяха ,,/по добри от нови Соц.производство/вече повече от 40год карам Фордове ,найстина ми се ще да реставрирам стара кола/реставрирах мотор с голямо удоволствие/ статията за зодиите е доста голяма степен достоверна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар