IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Йордановден е – хороскопът ви за 6 януари

6 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Акцентът ще падне върху юридически въпрос, който към момента е „ударил на греда“. Много е вероятно вторият опит да е сполучлив. Причината ще е свързана по-скоро с нови участници, отколкото с нова трактовка на фактите.

Телец

За пореден път ще се занимаете с дейности, за които вече сте отделяли време. Нещо съвсем дребно ви пречи да получите окончателен резултат. Помислете дали оценявате правилно данните, с които разполагате.

Близнаци

Изненадваща покана на приятел за кратко съвместно пътуване едновременно ще ви учуди, но и заинтригува. Не се отказвайте. Преживяванията ще са необичайни, а и ще видите черти на характера на човека, когото придружавате, които до момента не сте забелязвали.

Рак

Неангажиращи разговори с нови познати ще ви изпълнят с романтично настроение. Със сигурност ще успеете да задълбочите въпросните връзки, но ще ви е от полза, ако не си създавате предварителни илюзии на база първоначалните си впечатления.

Лъв

Буквално през втори и трети човек може да разберете, че стар приятел, с когото не сте се срещали с години, се нуждае от помощ. Свържете се и предложете съдействие. Ще възстановите отношенията си и ще се почувствате доволни от себе си.

Дева

Действайте смело и пробвайте някакъв нестандартен подход за заниманията, които непрекъснато се получават различно от очакванията ви. Ще е свързано с известен риск, но този път резултатите няма да ви разочароват.

Везни

При изпълнение на професионалните ви задачи неприятностите ще са свързани предимно с остарялата ви техническа, информационна или софтуерна база. Преценете внимателно дали бихте могли да предприемете някакъв ъпгрейд и след осъществяването му да спазите задължителните срокове.

Скорпион

Оригиналните ви идеи ще предизвикат нескриван интерес. Преди да ги предложите на устно обсъждане, направете си труда да ги структурирате и в писмен вид. Така ще избегнете възможността някой да ги представи за своя заслуга.

Стрелец

Не е изключено да ви отправят критични забележки за получените напоследък лични резултати от работата ви. Преди да се противопоставите, опитвайки да защитите позициите си, помислете дали няма рационално зрънце във въпросните препоръки, които ако спазите, бихте могли да напреднете.

Козирог

Участвайте активно в обсъждането на проектите, чиято реализация се подготвя. Ориентирайте усилията към подобряване на собствения си дял в тях и разработване на различни варианти, приложими при промяна на обстоятелствата.

Водолей

Контактите с близките ви приятели ще са особено полезни. Всеки един от тях, с когото имате общи теми или дейност ще ви сподели последните си хрумвания, очаквайки одобрение или възражение. От особено значение ще е да сте обективни.

Риби

Ако сте участвали в някаква форма на обучение и сте прекратили процеса, то намерете начин да го възобновите. В случай, че не сте в тази ситуация, а има вариант да се включите в краткосрочна форма за повишаване на квалификацията, то не го пропускайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари