IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 януари

26 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pavel Danilyuk, Pexels

Снимка: Pavel Danilyuk, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще намерите правилния подход към сложните въпроси. Много малко ще е нужно, за да се справите. Контролирайте емоциите и стойте далеч от конфликтните ситуации.

Телец

Посветете се изцяло на текущите задачи. Базирайте се на опита си, а не на оригинални и нестандартни методи на работа. Дозирайте натоварванията, за да избегнете пристъпи на главоболие и безсъние.

Близнаци

Раздразнителни сте. Ограничете контактите доколкото е възможно. Не бъдете прекалено взискателни към поведението и уменията на околните, те толкоз си могат.

Рак

Както заниманията, така и събитията ще са разнообразни. Ще се натъквате на затруднения за довършване на започнатото, но и за структуриране на новите дейности. Намалете темпото и изчакайте. Обстановката ще се промени.

Лъв

Преговорите с деловите партньори ще вървят леко, но не се доверявайте на представената от тях информация, ако не сте я проверили самостоятелно. Внезапно може да се наложи да се справите с финансов въпрос. Ще го направите с помощта на приятели.

Дева

Игнорирайте емоциите при необходимост да вземете важни решения. Ще се наложи да предприемете някои промени в ежедневната си организация. Не ги отлагайте.

Везни

Запознанство с нов човек ще ви заинтригува. Първоначално ще ви е трудно да определите характера на връзката, дали ще е делова или лична. Както и да се развият събитията, сътрудничеството ви ще е продължително.

Скорпион

Каквото и да сте намислили, ще се справите успешно. Не подценявайте грижата за собственото си здраве, за да не се наложи да останете на легло задълго.

Стрелец

Не разпилявайте силите си в няколко занимания едновременно. Ако действате последователно, ще постигнете всичките си замисли. Въздържайте се от щедри обещания.

Козирог

Аналитичните и творческите ви способности са еднакво силни. От вас зависи да напреднете бързо. Нужна ви е само мотивация.

Водолей

Не участвайте в дискусии, които са ви скучни или пък не се чувствате на собствена територия. Отегчението ще ви подтикне към резки изказвания и може да настроите останалите събеседници срещу себе си, при това без да има сериозна причина.

Риби

Наблюдавайте поведението на околните. Някой ще се опита да ви въвлече в интрига. Реагирайте гъвкаво с идеята да предотвратите процеса и да се измъкнете своевременно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари