IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Самота, провал в любовта... Кой е основният страх на всяка зодия?

12 март 2023 19 30

Вижте от какво има фобия всеки знак

Снимка: Istock

Овен

Овенът е дързък и решителен, понякога безразсъден. Той безстрашно се втурва в битка, лесно започва нови проекти. Но все пак представителите на знака имат своите слабости – страхът от затворени пространства може да ги доведе до истински ступор. Освен това Овните са изключително общителни и може дори да не знаят какво е да си сам. Следователно самотата също ги плаши.

Телец

Типичните Телци „стоят на краката си“ здраво и уверено, те са спокойни и последователни, уверени в себе си, знаят как да действат и да постигат целите си. Изглежда, че нищо не може да ги разбалансира, но финансовата стагнация и проблемите в кариерата могат да донесат значителни притеснения на представителите на знака.

Близнаци

В живота Близнаците активно се подпомагат от тяхната общителност – те могат да изразят всичките си чувства и емоции, умеят бързо да разрешават възникващи проблеми и да стигнат до дъното на нещата. Изглежда, че представителите на знака ще намерят изход от всяка ситуация, но несъзнателните им страхове от тъмнина, дълбочина и затворени пространства могат да им изиграят номер.

Рак

Раците са много чувствителни и срамежливи, а вътрешният им свят е уязвим. Представителите на знака се нуждаят от деликатен подход, но не всеки разбира това и затова страховете се натрупват в особено чувствителните Раци още в ранна детска възраст. Те се страхуват особено от излагане, тъмнина, инфекция и раздяла.

Лъв

Лъвовете са горди хора. Те могат лесно да организират каквото си искат, обичат да блеснат пред публиката, да привличат вниманието. Но точно тук се крие уловката – представителите на знака са преследвани от страх да не сгрешат, да не би да са недостатъчно привлекателни, да загубят достойнството си, да не получат признание. От „по-обикновените“ фобии – страхът от височини и затворени пространства.

Дева

Девите се страхуват да не се провалят, да сгрешат. Не си позволяват да покажат на другите своята слабост, неувереност, съмнение в собствената си значимост.

Везни

Змиите и жабите предизвикват див страх у типичните Везни, а понякога могат да се страхуват и от насекоми. Но най-големият страх е самотата. Ето защо представителите на знака могат да останат в токсични връзки, просто за да не са сами или бързат да създадат семейство.

Скорпион

Скорпионите са много потайни хора. Дори и да нямат ужасни тайни, те се страхуват, че ще бъдат разкрити. В допълнение, някои представители на знака могат да имат по-оригинални страхове като страх от кръгли неща или ниски хора.

Стрелец

Стрелците се страхуват най-много от ограничения, препятствия, несправедливост, критика. В душата им живее огромен страх да не загубят авторитет, да не реализират идеите си, а също и да бъдат обвинени в некомпетентност.

Козирог

Козирозите се страхуват да не загубят надеждна почва под краката си, материална сигурност. Те се страхуват от внезапни промени в живота и вероятността да не се реализират в кариерата.

Водолей

Водолеите са вдъхновители и новатори. Основният страх за тях е да бъдат в среда, която пречи на себеизразяването им. Те се страхуват да влязат във връзка, смятайки, че могат да бъдат лишени от своята независимост и свобода.

Риби

Рибите се страхуват от публично говорене, привличайки вниманието на всички към себе си. Те страдат много от грубостта и несправедливостта в отношенията с хората, съжаляват се и не искат да затъват в ежедневните проблеми, които им пречат да достигнат върховете на духовността.

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 година )
Желяз каменоff ( преди 1 година )
Има верни неща тук за c"est moi monable рибите дет съм.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Румцайс ( преди 1 година )
Мноу точно съм описън тук кухлея.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 1 година )