IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво ви очаква?

27 март 2023 17 30

Астрологична прогноза за периода 27 март – 2 април

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 27 март – 2 април. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Събитията ще са разнообразни и в повечето случаи занимателни. Формулирайте стремежите си и действайте решително, но разумно. През втората половина от седмицата ще можете да заявите собствената си индивидуалност, да се отделите от групата и да дадете материален облик на уменията си. На моменти може да се наложи да направите „крачка назад“, леко да отстъпите от позициите си. Приемете го без излишен драматизъм. Ще бъде нещо като „прегрупиране на силите“, но в никакъв случай няма да е фатална загуба.

Телец

Съсредоточете усилията си към изпълнение на текущите си задачи и не се разсейвайте с подреждане на планове за далечното бъдеще. Постиженията ви зависят от нивото на предприемчивост, а не от нечие благоволение или подходящо стечение на обстоятелствата. Приемайте събитията прагматично и без излишен ентусиазъм. Колкото по-реално и обективно оценявате фактите и следствията от тях, толкова по-лесно ще постигнете желаните резултати, сочи вашият нов хороскоп.

Близнаци

Доста напрегнати ще са предстоящите дни. Опитайте се да не привличате вниманието. Изпълнявайте задълженията си старателно и тихомълком. Не споделяйте и не обсъждайте предстоящите си намерения. Търсете баланс между разум и интуиция, своите и колективните интереси, предпазливост и доверие. Разчитайте предимно на себе си и не се отклонявайте от предварително набелязаната тактика, само за да угодите на някого, защото според един мъдър класик: добрите намерения водят към ада.

Рак

Раци, събитията ще се развиват стремително и почти непрекъснато ще изникват някакви допълнителни задачи, с които се налага да се справите. Обстановката на моменти ще е доста нервна. Повод за тревога може да станат опасенията ви, че може да не успеете, които ще ви връхлитат от време на време. Споделяйте съмненията с близките си, обсъждайте с тях сложните решения. Подкрепата им и разумните предложения ще ви подскажат как да отстраните пречките, изникващи по пътя ви. Творческият ви потенциал е достатъчно силен и ако успеете да овладеете емоциите, ще получите точно резултатите, които се очакват от вас.

Зодиите, които съдят партньора си въз основа на миналите му връзки

Зодиите, които водят луксозен живот за пред социалните медии

Зодиите, които се отдават на кариерата след любовно разочарование

Лъв

Колкото и да са сложни задачите ви през първите няколко дни, ще се справите с тях успешно. Естествено е да се чувствате доволни от себе си, но ще си направите услуга, ако не демонстрирате прекалено високо самочувствие. Обстановката неусетно ще се промени и довършването на едно или друго занимание ще се натъква на затруднения, ще се оказва проблематично. В такива моменти ще ви е нужно съдействие и ще го получите само при условие, че не сте коментирали прекалено шумно напредъка си. Старателно избягвайте конфликтните ситуации, които биха навредили на доброто ви име.

Дева

Включвайте се активно и осъзнато в колективните занимания. Участието ви ще бъде забелязано и високо оценено на всички нива. Много е вероятно да получите допълнителни финансови постъпления или допълнителни задачи, които също да са свързани с материални бонуси. Те от своя страна ще ви осигурят условия за справяне със съществуващ към момента имуществен въпрос. Избягвайте намесата в чужди грижи. Ще предизвика враждебна реакция и ще се отрази зле на взаимоотношенията ви.

Везни

По странно стечение на обстоятелствата може непрекъснато да се оказвате в центъра на вниманието. Постарайте се да не показвате емоциите си, защото заедно с тях ще покажете и слабите си места, а недоброжелателите ви само това и чакат. Не позволявайте на затрудненията да ви отклонят от първоначалните замисли. Със сигурност сте в състояние да ги осъществите, стига да не се съмнявате в себе си. Периодът е изключително подходящ за отказ от вредните навици и е крайно време да направите първата крачка.

Скорпион

Ангажиментите ви на моменти рязко ще нарастват, липсата на достатъчно време ще поражда опасения, че може и да не се справите, което пък ще се отразява на настроението ви. Напрежението ще повлияе на поведението ви и ако не успеете да запазите спокойствие, не е изключено да влошите отношенията си с околните и основно с най-близките, с членовете на семейството. Вие най-добре от всички знаете какво ви радва, какво ви ентусиазира и успокоява, така че е във ваш интерес да си осигурявате предпочитаните удоволствия, за да поддържате стабилен тонус. В случай, че се ограничавате от нещо, като например спазване на диета, намаляване употребата на кафе и пр., то придържайте се към схема, която не предизвиква допълнителен стрес.

Стрелец

Продуктивен период, в който ще успеете да се справите с най-сложните въпроси, спиращи напредъка ви към момента. Ще впечатлявате околните с качества като остроумие и чувство за хумор, комбинирани с грижа към близките и непроницаема тайнственост спрямо новите познати. Сигурен напредък ще постигнете при оформянето на сделки, провеждане на делови преговори с партньорите и обсъждане на развлекателни пътувания с приятелите. Появата ви, където и да е, ще създава усещане за доверие и стабилност. Бъдете предпазливи спрямо прекалено щедрите обещания. Нищо истинско няма да има в тях.

Козирог

Проявете последователност, прагматизъм и разпределете задълженията си на колкото е възможно по-еднакви и по-кратки части. Преобладаващо работата ви ще е рутинна, позната, до голяма степен отегчителна и в никакъв случай не би могло да се каже, че ще е източник на добро настроение. От друга страна, личните преживявания ще са приятни, макар и лишени от изненади. Радостните мигове ще са свързани предимно с приятелите или много близки членове на семейството. За каквото и да ви търсят, в тяхната компания ще се чувствате обнадеждени. Ще напреднете при осъществяването на някои замисли. Ще възстановите или по-точно ще съживите и стари приятелства, които ще внесат свежест в ежедневието.

Водолей

Стремежът към бърз напредък и кардинални промени може да ви подведе. Прекалено сте импулсивни, което означава, че следвайки поривите няма да обмисляте действията си подробно. При подобни обстоятелства не би било изненадващо, ако допуснете грешки. Преди окончателно да „затворите поредната страница“ и да се устремите към мечтаното бъдеще, анализирайте постигнатото. Ще установите, че всъщност сте поставени пред важен избор от няколко опции и в никакъв случай не е добра идея, да се опитвате да изпреварвате времето.

Риби

Въпросите, с които ще се наложи да се занимавате, изобщо няма да ви затруднят. Виждайки, как напредвате крачка по крачка, може би не особено бързо, но пък за сметка на това безпрепятствено, ще се заредите със самоувереност и добро самочувствие. Качества като тези са положителни до момента, в който започнете да си изграждате илюзии. Във ваш интерес и във възможностите ви е да запазите прагматичния си подход към реалността, да не натрапвате мнението си, независимо колко сте сигурни в него и да се грижите старателно за себе си.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари