IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 март

30 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Използвайте само позволени методи на работа. Неправомерните действия ще причинят сериозни неприятности, ако не на момента, то съвсем скоро. И колкото по-късно бъдат установени, толкова по-сериозни ще са проблемите.

Телец

Ще ви е нужна помощ. Независимо от темата, с която се налага да се справите, търсете съдействие от по-възрастни или по-опитни от вас личности. Точно и навременно участие в решаване на проблема ви може да дойде от жена, която няма да ви подведе.

Близнаци

По някакви причини ще излезете извън рамките на динамичния си стереотип. Преживяванията ще са необичайни, но стимулиращи и вдъхновяващи. Позволете на новото да навлезе в ежедневието ви.

Рак

Настроението ви е романтично, но и леко инертно. Ако имате нужда от ярки любовни преживявания не чакайте, а проявете инициатива. Много малко е нужно, за да вдигнете градуса на настроението.

Лъв

Постарайте се да вложите творчество дори в обичайните занимания. Частичка въображение ни най-малко няма да навреди на работата ви, каквато и да е.

Дева

Ново запознанство ще ви впечатли и ще се отрази на начина ви на мислене. Ще се убедите, че няма нерешими проблеми и всеки напредък изисква някаква жертва.

Везни

Вълнуващите преживявания ще са свързани предимно с любовните отношения. Ако сте в конфликт, пред раздяла или сте поставени в условие на неизвестност, обстановката ще се успокои и събитията ще удовлетворят очакванията ви.

Скорпион

Изкушението да се хвърлите в нова любовна авантюра може да ви завладее изцяло и необратимо. Помислете си дали няма да е по-безопасно да скочите с бънджи или да полетите с парапланер. За тях поне ще разполагате с инструктор.

Стрелец

Критичните ситуации, доколкото ги има, ще са свързани с партньорските отношения или с недовършените сделки. В последния момент някой от участниците може изненадващо да отложи присъствието си и да се наложи да прекратите процеса.

Козирог

Намирането на общ език с околните ще се окаже нещо като „мисията невъзможна“. Избягвайте категоричните изказвания, които може да предизвикат непредсказуеми последствия.

Водолей

Случка или новина ще ви подскажат как бихте могли безболезнено да прекратите отношения, които към момента се крепят само на формално ниво. Съобщете решението си по възможно най-деликатния начин, без да очаквате незабавен отговор. Развръзката ще е по-интересна, отколкото сте си представяли.

Риби

Неангажиращо запознанство, създадено в общ приятелски кръг преди време може изведнъж да придобие съвсем различни измерения. Да се окажете достатъчно заинтригувани и готови на продължителна, обоснована връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари