IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата - какво да очаквате?

29 май 2023 17 30

Вижте астрологичната прогноза за периода 29 май – 04 юни

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 29 май – 04 юни. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Условията ще са достатъчно благоприятни за довършване на част от краткосрочните задачи и стартиране на нови, с които бихте могли да се справите в рамките на обозримото бъдеще. Интуицията ви ще е силна и ще ви подскаже как да стабилизирате позициите и да защитите интересите си. Интересувайте се от възможностите за повишаване на квалификацията и придобиване на нови или допълнителни знания и не ги пропускайте. Ще са съпроводени и с полезни контакти.

Телец

Опитайте се да прецените обективно както физическото, така и психическото си състояние още в началото на седмицата и да съобразите натоварванията си именно с него. В случай, че се чувствате достатъчно тонизирани и вдъхновени, то заемете се старателно с рутинните задачи, които обикновено „край нямат“, но пък и няма как да ги избегнете. Колкото по-бързо се справите с тях, толкова по-доволни ще се чувствате от себе си. Установите ли, обаче, че силите бързо ви напускат и нямате желание за нищо, то е ясен сигнал, че трябва да се насочите предимно към занимания, които са ви приятни и да не се придържате към конкретни планове. Спокойният ритъм ще ви помогне да се стабилизирате и да възстановите обичайната си работоспособност, показва вашият нов хороскоп.

Близнаци

Преди да се заемете с реализацията на която и да било от новите ви цели, преценете ефекта от крайния резултат, както и всички „за“ и „против“ цялостната дейност. В процеса на текущата работа ще създадете нови делови контакти, благодарение на които ще промените преценката си за постигнатото до момента. Ще се убедите, че онова, което на вас ви изглежда незначително, всъщност е доста стойностно и в известен смисъл повод за гордост. Предстоят промени, които ще засегнат предимно битовото ви устройство и творческите изяви с акцент върху неформалните.

Рак

Раци, oбстановката ще е леко напрегната и на моменти ще усещате силна раздразнителност, при това за дреболии. Събитията може да ви върнат към не особено приятни спомени от миналото, даже от детството, едва ли не, да ви е трудно да ги преодолеете. При подобни обстоятелства е за предпочитане да не започвате нищо ново и да ограничите контактите, до колкото е възможно, за да избегнете импулсивни изказвания, които биха навредили на отношенията ви. Анализирайте внимателно финансовото си състояние и заделете резерви за предстоящи обновления на домашния бит и интериора, които възнамерявате да предприемете.

Кои са трите зодии, които са най-големи егоисти?

Нула внимание: Кои са зодиите, които са скарани с романтиката?

4 зодии, които най-често възобновяват стари приятелства

Лъв

Предстоят контакти с интереси личности, с чиято помощ ще постигнете устойчива вътрешна хармония. Творческият ви потенциал рязко ще се повиши. Ще успеете да осъществите замисли, които подготвяте от доста време като промяна на работното място или обстановка, обновяване на домашната и офис техника, покупка или продажба на имоти. Не бихте имали проблеми, ако сте помислили предварително за всички детайли и не бързате. При обсъждане на спорни теми изказвайте мнението си така, че да не засегнете чужди интереси и да не ви въвлекат в интрига.

Дева

Подредете програмата си подробно. Довършете започнатото, подгответе условията за последващото и се съобразявайте с капацитета си. Поведението на околните, на моменти може да е дразнещо, да ви изненадват с двусмислени подмятания, не особено коректни намеци и опит да се намесват в решенията ви. Ще е малко проблематично да овладеете ситуацията, но все пак ще е възможно, така че не се отказвайте. Умението ви да проявите разбиране към хората от обичайното си обкръжение и да изразявате мислите си разбираемо ще се окаже от съществено значение за постигане на следващите добри резултати.

Везни

Придържайте се към по-обикновените и осъществими желания, вместо да си поставяте твърде амбициозни цели. Откажете се от глобалния си стремеж да превърнете целия свят в най-доброто място за живеене. Вместо това се ограничете до задоволството от старателното изпълнение на служебните си задължения, от приятните мигове в компанията на приятелите си и от радостните моменти, споделени в обкръжението на близките ви. Да мислите за себе си не е проява на егоизъм, а на здрав разум, чието наличие е похвално качество. Реализирайте онези свои идеи, които ще направят живота ви и по-лесен, и по-приятен.

Скорпион

Наблюдателни сте и възприемчиви спрямо нова информация. Разумът и интуицията ви са еднакво силни. Безпогрешно ще съумеете да съпоставите данни и факти от различно естество, да стигнете до бързи и точни логични заключения. Е, фактът, че околните не притежават вашите дарби и таланти, не могат да мислят така последователно и да се изразяват така убедително, най-вероятно ще провокира скептичните ви забележки, като в същото време никак няма да сте доволни дори от безобиден коментар или минимална критика по свой адрес. Имайте пред вид, че не е далеч моментът, в който може да съжалите за поведението си.

Стрелец

Почти непрекъснато ще излъчвате неизчерпаем оптимизъм, което няма как да остане незабелязано от околните. Желанието ви да покажете индивидуалността си може да стигне и до прояви на екстравагантност, но понеже всичко това ще се случва и с чувство за хумор, ще получите комплименти, а не укори. Концентрацията няма да е от най-силните ви качества, но пък въображението ще компенсира липсата й. Ще успеете да намерите подходящо и при това достатъчно смислено обяснение за несправянето с една или друга задача и да предотвратите отрицателните последствия. Влизайки в ролята на „душа на компанията“ ще сте предпочитан гост на всеки купон.

Козирог

Новият ви хороскоп сочи, Творческите умения и лидерските ви качества ще са в синхрон и ще са устойчив фактор за бързия ви напредък. Отношенията ви с околните ще са спокойни и ориентирани към осъществяване на общи интереси. Задълженията ще са в границите на уменията ви и ще постигнете почти идеален синхрон между разума и чувствата си. С каквото и да се заемете, ще ви се получава без прекалено много усилия, факт който ще ви се отрази окуражаващо. Не се отказвайте от сложните занимания. Може да не ги довършите от първия път, но ще сте направили най-важната крачка, първата.

Водолей

Събитията в по-голямата си част ще се развиват според предвижданията ви. Усещането за хармония между вътрешните ви търсения и външните условия ще стимулира творческия потенциал и ще повиши увереността ви в собствените сили. Ще успеете да се занимавате успоредно и с текущите си обичайни задачи, и с някои дейности, насочени към подобряване на жизнената ви среда или материализиращи плодовете на вдъхновението ви. Участвайте активно във всички мероприятия, на които ви канят, независимо дали става дума за делови дискусии, спортни занимания, приятелски срещи или друг вид забавление. Съчетаването на полезното с приятното ще подпомогне разгръщането на фантазията ви.

Риби

Предстоят доста събития и доста преживявания. Ще успеете да осъществите повечето от намеренията си. Промени ще се случат в почти всички житейски сфери. В случай, че от известно време подготвяте събития като промяна на работните условия, на местоживеенето, на битовото си устройство или цялостно подреждане на обичайната обстановка, то със сигурност ще стигнете до „финалната права“. Упоритостта ви за постигане на поставените цели ще е похвална, постарайте се само да не я трансформирате в неконтролируем инат. Не се намесвайте в чужди решения. Действайте с умерено темпо, поддържайте контактите си в обичайната им интензивност и не чакайте бързи резултати от новите начинания.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари