IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карти Таро: Какво ни очаква от 7 до 13 август?

5 август 2023 19 30

Таро карта на седмицата е Седмица Пентакли

Снимка: IstockPhoto

Таро карта на седмицата от 7 до 13 август – Седмица Пентакли

Следващата седмица няма да е скучна, но някак си ще е икономична. Осигурява се бавен, но стабилен растеж за проектите, чиито семена сте посели наскоро.

По въпросите на кариерата и любовта събитията ще се развиват бавно. Ако видите, че партньорът ви не е готов за сериозни стъпки, например подписване на предбрачен договор, не го натискайте. Изчакайте да „узрее“, тайната на успеха е в редовните стъпки.

И във всяка област тези малки стъпки ще бъдат добре дошли тази седмица. Ако искате да приведете тялото си в страхотна форма, това е повече от възможно, но не веднага. Всеки ден е съзнателен избор на продукти за трапезата и упражнения в полза на желания резултат.

Между другото, ако се съмнявате и си мислите „Имам ли нужда от това?“, сега е най-добрият момент да вземете решение.

Един от тези дни си струва да подходим трезво към въпроса и честно да си отговорим: „Готов ли съм да чакам тези резултати толкова дълго, колкото е необходимо?“. Като се има предвид, че реколтата от засетите от вас семена ще узрее не по-рано и не по-късно от определената дата.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари