IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си?

28 август 2023 17 30

Вижте астрологичната прогноза за периода 28 август - 3 септември

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 28 август - 3 септември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Околните изведнъж може да започнат да предявяват към вас нереално високи претенции, което да създаде напрежение помежду ви. Излишно е да се опитвате да се доказвате. Поддържайки умерено темпо ще сте и по-спокойни, и по-ефективни. Не възразявайте на критиките, които ви отправят, а се опитайте да ги анализирате, да установите до колко са основателни. Отчитайки степента им на реалност бихте могли да поработите върху себе си и да отстраните факторите, пречещи на напредъка ви.

Телец

Уран заема стационарна позиция, за да премине в ретроградно движение, а няколко дни след него същото ще се случи и с Юпитер. Стремежът ви към самоизява ще се повиши, ще сте доста по-сигурни в себе си, но независимо от това не е желателно да прекалявате с инициативата. Новите идеи ще са спонтанни и ще ви подскажат как да се справите със старите проблеми. Показвайте уменията си, но без да бързате и не превръщайте живота си в състезание. Ще получите одобрението, което ви е нужно, а от там и подкрепа при необходимост.

Близнаци

Предстоящият период няма да е от най-лесните. Публичните изяви, участието в колективни проекти, пътуванията, необходимостта от осъществяване на каквито и да било промени ще са съпроводени със затруднения. Общуването с околните може да е проблематично. Да се чувствате така, сякаш говорите на различни езици и то с хора, които принципно са ви близки. Те може да изразят недоволство, че сте прекалено ангажирани в себе си, а на вас да ви се стори, че се опитват да ви манипулират, да навлизат в личното ви пространство. Съобразявайте се все пак с мнението им и търсете начин за безконфликтно взаимодействие.

Рак

Емоционалното ви състояние ще е твърде нестабилно. Ще сте склонни да преувеличавате всичко, както хубавото, така и лошото и най-вече лошото, възприемайки себе си като изкупителна жертва на световните катаклизми. Експресивно-импулсивните ви изказвания с високи децибели ще са непрекъснато повод за недоразумения и конфликти. Въздържайте се от прояви на инат, не настоявайте на своето, бъдете готови да реагирате гъвкаво в критични ситуации. Готовността да чуете и чуждото мнение няма да ви навреди, а напротив, ще ви даде възможност да си „сверите часовника“ относно реалността на замислите ви.

Лъв

Венера ще премине в директно движение. Ще разполагате с идеални условия за изглаждане на противоречията с най-близките роднини и членовете на семейството. Деловите контакти ще са активни, ползотворни, но не се изкушавайте да промените характера на който и да било от тях от служебен в романтичен. Мислете за последствията и позициите си. Ще си създадете неприятности. В началото на седмицата се съобразявайте с обстоятелствата, обмисляйте изказванията си и не бързайте излишно. През втората половина може да се заемете с важните преговори. Дори да не успеете да ги довършите, ще сте поставили първоначалната рамка.

Дева

Събитията ще са противоречиви, но при прилагане на правилна тактика бихте могли да се възползвате даже от ситуации, които не са съвсем благоприятни. Ще се справите с обичайните си задължения без сериозни усилия. Затрудненията, на които се натъквате ще са причинени от външни фактори, върху които няма как да влияете, така че не се и опитвайте. Ще се окаже само излишно пилеене на сили. Ще напредвате, макар и бавно, като за целта е желателно внимателно да анализирате информацията, която ви е нужна. При липса на достатъчно такава, следвайте интуицията си. Дори да не ви подскаже печеливш ход, ще стимулира инстинкта ви за самосъхранение, което означава, че ще ви предпази от неприятности.

Везни

След като Марс вече премина във вашия знак, където не е особено силен, част от сложностите, съпътстващи работата ви ще започнат да отслабват. Отделно от това ще разполагате и с подходящи възможности за изява. Контактите ви ще са все по-интензивни, а и по-интересни. Единственото, с което е желателно да се съобразявате, е да не сте прекалено бъбриви и прекалено подробни, за да не отегчите събеседниците си. Старайте се да си създавате обективна представа за ситуацията, в която се намирате. Избягвайте контактите с непознати, които може да се опитат както да ви провокират, така и да ви манипулират. Придържайте се към правилата и бъдете предпазливи.

Скорпион

Ще разполагате с ресурсите, които са ви необходими, както и с достатъчно вдъхновение, за да осъществите намеренията си, но информацията, която ви е нужна ще е или недостатъчна, или неточна. Действайте самостоятелно. Така ще избегнете възможността да ви въвлекат в заблуда. Избягвайте разговорите на спорни теми като политика, спорт и други, по които абсолютни всички са „безспорни разбирачи“. Не е изключено казаното от вас да бъде предадено по съвсем деформиран начин на трети слушател с идеята да претърпите вреди. Колкото по-безшумно и незабелязано се придвижвате към целите си, толкова по-голяма е вероятността да ги постигнете от първия път.

Стрелец

Доста хора ще се опитат да привлекат вниманието ви за участие в общи проекти. Решите ли да се включите, ще повишите приходите си, но и ще се наложи доста да се потрудите. Почти няма да разполагате с лично време, но пък ще можете да разширите мащабите на влиянието си и да обновите работния процес. Обстановката ще е доста нестабилна, ще се случват изненади във всички житейски сфери и, в интерес на истината, не винаги ще са приятни. Овладейте емоциите и запазете спокойствие. Поведението на роднините на моменти ще е доста изнервящо. Не позволявайте да ви въвличат в дребните си разправии. Реагирайте благоразумно и неангажиращо.

Козирог

Преживявания няма да липсват, но ще са странни, нееднозначни. Ще е трудно да се ориентирате в обстановката. И то не защото случващото се ще е добро или лошо, а защото ще е неочаквано и скоротечно. Ще се наложи да си давате сметка за детайлите, които биха могли да предизвикат необратими последствия. Ако до момента сте обмисляли някаква промяна и все не са ви стигали силите да я реализирате, то сега може би обстоятелствата ще ви принудят да направите първата крачка. Не си задавайте въпроса заслужава ли си да се съпротивлявате или е по-добре да се приспособите. Приемете новото, ефектът от него няма да закъснее.

Водолей

Изведнъж ще се окажете плътно въвлечени във водовъртежа на събитията, които няма да са съвсем елементарни. Намалете амбициите и не привличайте вниманието към себе си. Игнорирайте емоциите и се придържайте към хладния разум, когато се налага да се справяте с битови и финансови въпроси. Мислете за перспективните си постижения, а не за моментните желания. Успеете ли да ориентирате енергията си в правилното направление ще можете да „обърнете планини“, нищо не би ви затруднило. Действайте с въображение и размах, не се ограничавайте до познатите схеми. Интелектуалните занимания ще ви се получават по-лесно и ще дадат по-добри резултати. Ще разполагате с благоприятни обстоятелства за изглаждане на някои разправии с близките си.

Риби

Пълнолунието във вашия знак ще се окаже най-подходящият момент за предприемане на промени, които до момента сте отлагали. Довършването на започнатото ще е устойчив фундамент за стартиране на някои нови хрумвания. Формулирайте целите и стремежите си. Отделете своите постижения от колективните. Разпределете грамотно ресурсите и дефинирайте ясна тактика за действие. Едно от условията за напредък е да имате визия за бъдещето. На моменти разумът и емоциите ви ще са в противоречие, но със сигурност е за предпочитане да се придържате към разума и да сте прагматични. Дайте приоритет на краткосрочните проекти, не ги отлагайте. Преминавайте към дългосрочни едва, след като сте довършили първите, за да сте сигурни, че няма да се наложи да се връщате назад.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари

.... ( преди 8 месеца )