IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си?

4 септември 2023 17 30

Вижте астрологичната прогноза за периода 4 - 10 септември

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 4 - 10 септември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен (21 март - 20 април)

Ще се справите само с конкретните, подробно обмислени задачи. Онези, които сте съобразили с ресурсите и капацитета си. Обстановката ще е сравнително спокойна и предвидима. Преценявайте икономично разходите си, дори и да разполагате с достатъчно финанси. Ще можете да обогатите познанията си по теми, които ви интересуват или да подобрите навиците, начина на живот. Новите контакти ще са сравнително малко, но ще се свържете с хора, с които определено имате общи интереси.

Телец (21 април - 20 май)

Енергетиката ви ще е стабилна и ще сте достатъчно уверени в действията и решенията си. След като Юпитер премине в ретроградно движение, ще има изненади, които първоначално ще са с малко неясен смисъл, но при всички случаи ще успеете да се възползвате от случващото се. Както финансовите операции, така и дейностите, свързани с обработка и придвижване на документи ще преминат без задръжки. Ще можете да разширите сферата си на действие, влиянието или бизнеса, ако е самостоятелен. Много е вероятно да попаднете на подходящи инвеститори и спонсори за проектите, върху които работите от няколко месеца. Юридическите казуси ще се решат във ваша изгода.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Опитайте се да приемете мисълта, че не всичко ще се случва толкова бързо, колкото ви се иска. Изпълнението на някои проекти ще се забави, а към други, вече довършени, ще се наложи да се върнете отново. Независимо от намаляването на темпото и в известен смисъл дори на приходите, периодът всъщност ще е благоприятен за вас. Ще разполагате с повече свободно време, което бихте могли да използвате за популяризиране на професионалните си постижения или за осъществяване на някои промени от личен характер, които не трябва да се предприемат залпово. За инициативни хора като вас не е много лесно да „натиснат спирачката“, но ще се убедите, че е било полезно.

Рак (21 юни - 22 юли)

Не всичко ще се случва според предвижданията ви, но ще минимизирате щетите, ако се съобразявате със спецификата на обстановката. В случай, че сте на ръководна длъжност, наблюдавайте и контролирайте внимателно работата на екипа си. Възможни са отклонения, които е желателно да предотвратите. В случай, че сте на изпълнителска позиция, спазвайте стриктно задълженията си и не позволявайте да ви въвличат в интриги, които биха навредили на авторитета и стабилността ви. Не разчитайте на допълнителни приходи. Финансовите наличности зависят изцяло от умението ви да ги изразходвате пестеливо. Ограничете разходите само до ежедневно необходимите без излишни глезотии и със сигурност няма да има от какво да се безпокоите.

Лъв (23 юли - 22 август)

След като Венера премине в директно движение ще успеете да се справите с някои усложнения, засягащи личните, професионалните и социалните ви контакти. Осезателните подобрения ще са на работното място и ще се отразят предимно на настроението и самоувереността ви. Ще сте доста по-ефективни във всички останали житейски сфери най-вече по отношение на неясните казуси. Наблюдавайте обстановката и проявявайте инициатива в подходящите моменти. Не е изключено някой от колегите да изпита силна завист от успехите ви, но не е във ваш интерес да реагирате на провокации. Достатъчно окуражаваща е мисълта, че напредвате устойчиво. Служебните пътувания ще отговорят на очакванията ви.

Дева (23 август – 22 септември)

Би могло да се каже, че напредъкът е изцяло във вашите ръце и зависи предимно от умението ви да преценявате обективно обстоятелствата, при които се намирате. На моменти ще се натъквате на недоволство, откровен негативизъм и опит да ви елиминират или да присвоят постиженията ви, но хора като вас не се дават лесно. В такива ситуации ще се намерят добри приятели, опитни юристи, надеждни колеги, на които бихте могли да разчитате, за да „разчистите“ пространството около себе си по възможно най-бързия и най-сигурен начин.

Везни (23 септ. – 22 окт.)

В началото на седмицата ще се наложи да отстраните от пътя си някои „препъни-камъни“, но за щастие, освен нервно напрежение, няма да предизвикат никакви други отрицателни последствия. В този период се придържайте предимно към рутинните си задължения и се постарайте да ги изпълнявате в рамките на изискванията. Отговорните задачи и важните решения оставете за втората половина на седмицата, когато обстоятелствата ще са преобладаващо предвидими. Ако нещо не се получава достатъчно бързо, не се опитвайте да прескачате сянката си. Това ще е по-скоро добра възможност за поредна проверка и подобряване на резултата. Финансовото ви състояние ще е сравнително стабилно, ако не си позволявате прояви на разточителност.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Отношенията, а и обстановката на работното място ще са противоречиви. Доверете се на прословутата си проницателност, която ще ви подскаже кой се опитва да ви „мъти водата“, да ви създава неприятности, да навреди на отношенията ви с приятели и партньори, на които имате безусловно доверие. Не приемайте нищо чуто и видяно за „абсолютна“ истина, докато самостоятелно не се убедите, че действително е такава. Каквито и да са обстоятелствата, в повечето случаи ще сте в независима позиция и ще можете да им въздействате, така че не оставяйте нещата на самотек. Професионалните запознанства ще са обещаващи, но все още несигурни. Уреждайте личните отношения „на четири очи“ и без да допускате външна намеса.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Твърде често ще се оказвате въвлечени в ситуации от типа на „буря в чаша вода“. С нищо непредизвикани разправии, избухващи от нищото, прекалени претенции от и спрямо вас, объркани разговори, стигащи до кресчендо ще се окажат някаква досадна част от уж обичайното ви ежедневие. Причината за подобно напрежение ще е „скрита картинка“, невидима на повърхността и най-вероятно ще се свежда до прекаленото натрупване на битовизми, необходимост от изпълнение на прозаични задължения, лишени от живителен заряд. Сериозни сблъсъци може да се случат в семействата, които имат деца от различни партньори. Един от лесните начини за преодоляването им е да си организирате развлечение, предпочитано от всички участници.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Голяма част от започнатите занимания и проекти ще достигнат до естествения си завършек. Някои отношения – също. Ще можете да анализирате направеното до момента, да си дадете сметка за степента на трудност на проблемите, които сте оставили зад себе си, да разчепкате всяка сложна и объркана ситуация буквално до корените й. Ще прекратите връзките с някои партньори, но почти в същия момент ще създадете нови. Те могат да бъдат от личната или професионалната сфера и първоначално общуването с тях ще изглежда обнадеждаващо. Опитайте се да не ги идеализирате поне докато не сте ги опознали подробно, за да не попаднете в коварния капан на прекалените илюзии.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Водещият ви мотив за действие през тази седмица ще е стремежът да подобрите материалното си състояние. В това, разбира се, няма нищо лошо, стига да успеете да запазите реална представа за собствените си позиции и място в системата на социума. Истината е, че действително можете да получите допълнителни финансови постъпления, но то ще е в резултат на конкретни действия и упорит труд. Всичко друго, особено пък щедрите обещания, ще са в сферата на мечтите и добрите пожелания, които без вашата фактическа намеса ще си останат просто мечти. Почти между другото ще успеете да изгладите съществуващи недоразумения и да стабилизирате както лични, така и професионални отношения, които в момента са в криза. Енергетиката ви е стабилна, използвайте част от времето и силите за спорт, за подобряване на физическото си състояние, а ако е необходимо, и за промяна на типа на храненето ви.

Риби (20 февруари – 20 март)

Опитайте да използвате вдъхновението си при изпълнение на съвсем практични задачи. Подхождайте творчески към обичайните занимания и ще се удивите на получените крайни резултати. Ще се наложи да се справяте с непознати дейности, които дори да ви затруднят, ще са полезен опит и поредно стъпало в професионалния ви напредък. При необходимост от съдействие, търсете постоянните партньори. Онези, с които отскоро общувате, ще се окажат безполезни, независимо че може да имат желание да ви услужат. Наблюдавайте събитията и търсете причинно-следствената връзка между тях. Именно тя ще се окаже „разковничето“ за изграждане базата на продължителните проекти.

КоментариКоментари