IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си?

11 септември 2023 17 30

Вижте астрологичната прогноза за периода 11 – 17 септември

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 11 – 17 септември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен (21 март – 20 април)

Още в началото на седмицата ще усетите прилив на сили, който ще ви стимулира към набелязване на перспективни и глобални задачи. Нищо лошо няма в това, но само на теория, защото заемайки се с практическата им реализация, непрекъснато ще се натъквате на проблеми. Ще сте по-полезни за самите себе си, ако се ориентирате към текущите, обозрими и изпълними дейности. Така, дори нещо да не се получи, ще имате шанс за втори опит. На допълнителни финансови постъпления могат да разчитат държавните служители и работещите във финансови учреждения.

Телец (21 април – 20 май)

Тревогите, а и радостите преобладаващо ще са свързани с отношенията. Недоразуменията ще са на всички нива и с всички видове връзки. На моменти може да получите усещането, че говорите с всичките си събеседници на различни езици. Преди да се ядосате окончателно и да предприемете действия, за които бихте съжалявали, помислете много добре за последствията и се запитайте дали „повредата не е във вашия телевизор“. Може би не другите не ви разбират, а вие не се изразявате достатъчно ясно. Не е подходящо в този период да променяте работното място, ако не сте подготвяли процеса предварително или обстоятелствата не ви принуждават.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Непредвидените събития основно ще са в деловата сфера. При необходимост от уреждане на въпроси, зависещи от държавната администрация ще се наложи да се възползвате от услугите или съдействието на приятели. Бихте могли да се справите и самостоятелно, но за по-дълъг период от време. За да напреднете в професионален план или пък да подобрите, стабилизирате позициите си ще трябва да усвоите някакви допълнителни нови познания. Не е изключено да са срещу заплащане и то за ваша сметка като разходът ще се отрази на бюджетния баланс в посока намаление, естествено. Част от започнатите проекти ще изостанат, приходите от тях също ще се забавят. Решите ли да ги форсирате, загубите може и да се увеличат.

Рак (21 юни – 22 юли)

Някои отношения ще стигнат до критичната си точка и ще трябва да се замислите заслужава ли си да ги поддържате, след като предизвикват у вас само отрицателни емоции. Помислете за последствията, преди да стигнете до окончателното си решение каквото и да е то. И във въпросните последствия включвайте самите себе си, своите предпочитания и емоционално спокойствие. Не залагайте на новите контакти, докато не сте се убедили в потенциала им. Перспективните планове обсъждайте само с най-близките си хора, на които можете да разчитате безусловно. Въздържайте се от обещания, които биха ангажирали времето и силите ви прекалено дълго.

Лъв (23 юли – 22 август)

Не приемайте драматично предчувствието за неприятности, което на моменти може да ви връхлита. Почти сигурно е, че никакви сериозни промени няма да се случат в живота ви. Преживяванията ще са преобладаващо положителни и свързани със започнати, но недовършени дейности. За част от тях ще се появят подходящите условия, а за друга част – подходящите хора. В процеса на работа ще подобрите отношенията си с колега или делови партньор, с когото към момента сте доста дистантни и във вечни противоречия. Установявайки, че мнението ви е било погрешно, би било правилно да направите първата крачка към сближаването.

Дева (23 август – 22 септември)

Две са астрологичните събития на предстоящия период във вашия знак – Новолунието, а веднага след него преминаването на Меркурий, управителят ви, в директно движение. Ще уредите въпроси, които по някакъв начин са свързани с документи. В случай, че търсите работа, ще попаднете на предложения, отговарящи на очакванията ви. Ако пък са ви обещали някакви бонуси, повишаване на заплатата, преместване на по-подходящо място, то най-после ще бъде изпълнено. Що се отнася до работните условия, в началото може и да ви се сторят не чак дотам благоприятни, но с течение на времето, ще се убедите, че са съвсем приемливи.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Анализирайте ситуацията и помислете дали не е подходящо да обновите и реконструирате бизнеса си. Успешни ще са сделките със задграничните партньори. Напредък ще имат специалистите и собствениците, работещи с дигитални технологии, както и фрийлансърите. Работодателите ще повишат приходите си, ако се ориентират към набиране и въвеждане в процеса на работа на млади специалисти с висока степен на образование. Приходите ще са пряко свързани с положените усилия, умението за работа в екип, старанието за намиране на допълнителни източници на доход. Опитайте се да се освободите от рутината и натрупаните илюзии.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Събитията ще са предвидими и няма да се налага да бързате. По-ниското темпо на работа ще ви предпази от грешки и ще можете да обмисляте решенията си в детайли. Обстановката на работното място ще е леко напрегната заради опитите на някои колеги да ви въвлекат в интриги с цел да навредят на името и позициите ви. Каквато и да е целта им, ще се убедите в твърдението, че и лошата реклама е полезна. В крайна сметка, не само няма да ви попречат, а даже ще привлекат вниманието върху вас и ще повишат популярността ви. Част от дейностите ви ще са свързани в някаква степен с допустим риск, който при подробен анализ на последствията няма да е фатален. Не е изключено да станете обект на проверка от страна на контролните органи.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Стремежът към напредък ще е по-голям, отколкото личните ви възможности. При подобни обстоятелства е за предпочитане да намалите оборотите и да се откажете от стартиране на нови идеи. Причини за безпокойство обаче няма. Може да не напреднете бързо, но пък позициите ви ще останат стабилни. Финансовото ви положение ще е леко неустойчиво. Приходите ще се разминават с очакванията ви както по време на получаване, така и по количество. Въздържайте се от рискови инвестиции и не давайте пари назаем. Допълнителни парични постъпления бихте могли да получите от кратки поръчки или бързи сделки в интернет.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Източник както на положителни, така и на отрицателни преживявания ще са семейните, роднинските, приятелските, а в известна степен и романтичните отношения. А причината за поява на спорове или на радост ще е материална и ще се свежда до пари, имоти, жилище или някаква друга скъпа вещ, обект на придобивка или загуба. Каквито и да са разправиите, очакванията, допълнителните ангажименти, независимо от характеристиката им, окончателният ефект от тях ще е положителен, защото те ще бъдат прекратени. Където се е налагало да се разпределят имоти, ще бъде уредено, където се е налагало да се продаде или закупи жилище, ще се случи, на когото се е налагало да получи или погаси заем, ще го направи и в този ред на мисли периодът е благоприятен.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Аналитичните ви умения ще са изключително силни и лесно ще осъзнавате логиката на процесите, оставяйки емоциите на заден план. При подобни обстоятелства обикновено напредвате бързо, особено ако събитията са предвидими и лишени от изненади. Ситуацията, като всяка друга, не е еднозначна. Положителното е, че успявайки да се ориентирате бързо ще ви е нужно много по-малко време за изпълнението на каквато и да било дейност. Отрицателното, че липсата на разнообразие може да ви отегчи, а като ви е скучно ставате раздразнителни. Доверете се на въображението, заемете се с нещо лесно, но гарантирано полезно като подобряване и усъвършенстване на домашния интериор. Преди да стартирате, задължително си осигурете активното съдействие на близките.

Риби (20 февруари – 20 март)

Със сигурност ще осъществите замислите си, но не толкова бързо, колкото ви се иска. Ще се налага да се занимавате с едни и същи въпроси по няколко пъти, да внасяте корекции, да подобрявате и усъвършенствате резултатите. Тези факти не бива да ви тревожат. Понякога стратегията на костенурката е по-ефективна от тази на заека. Видимите промени ще засегнат професионалния ви статус и то в посоката, към която се стремите. Не прекалявайте с разходите. Пристъпите на разточителство със сигурност ще предизвикат недоволство у близките и ще се превърнат в основна тема за разправии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари