IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 септември

13 септември 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В професионалната сфера няма да се налага да се справяте с непосилни затруднения или тревоги. За сметка на това, домашните грижи ще отнемат доста усилия. Не се отказвайте от възможността да привлечете и близките за съдействие.

Телец

Комбинирайте краткосрочните с перспективните задачи, особено ако резултатите са взаимозависими. Занимавайте се само с онези, за които разполагате с цялостно обезпечение.

Близнаци

Търсете подходящ събеседник, за да обсъдите въпросите, които ви вълнуват. Дори да не ви помогне със съвет или собствен опит ще се чувствате много по-уверени в себе си, ако се наложи да вземете сложно решение.

Рак

Обстановката ще е напрегната и е възможно да усетите не само пристъпи на раздразнителност, но и на главоболие. Опитайте се да запазите спокойствие. Един от начините за постигането му е да се запитате дали това, което ви тревожи днес ще има същото значение и утре.

Лъв

Ще се наложи да посветите част от времето на близките си. Съдействайте им да се справят със затрудненията си, но не съпреживявайте заедно с тях. Ще е много по-важно да запазите хладния си разум и логична мисъл.

Дева

Въображението ви ще е необичайно силно и в противовес с желанието за изпълнение на физически дейности. Ако използвате част от времето за творчески занимания, ще постигнете наистина впечатляващи резултати.

Везни

Поведението на част от околните силно ще ви изненада, а може би и ядоса. Не бързайте да се разочаровате и да слагате край на която и да било от връзките ви. Приемете, че всеки има своите критични дни и се дистанцирайте временно, за да избегнете неприятните последствия.

Скорпион

Готови сте да реагирате бурно на събитията независимо дали са положителни или отрицателни. За щастие, положителните ще са повече и изразявайки радост, ще спечелите благоразположението на хората около себе си.

Стрелец

Избягвайте споровете с близките си, особено ако категорично отказват да приемат мнението ви. Ако се придържате към принципа, че мълчанието е злато, ще си направите наистина ценна услуга.

Козирог

Не обсъждайте постиженията си, макар че ще разполагате с достатъчно удобни възможности да го направите. Говорете за тях като за нещо обичайно и по-скоро, за да запознаете събеседниците с уменията си. Оставете резултатите сами да говорят за вас.

Водолей

Работете върху проектите си концентрирано и с идеята да ги довършите в колкото е възможно по-голяма степен. Не позволявайте на околните да ви отвличат и разсейват. Използвайте свободното си време за себе си, а не за да решавате чужди проблеми.

Риби

Избягвайте дейностите, свързани дори с минимален риск. Колкото по-премерени са днешните ви решения, толкова ще са по-успешни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари