IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меркурий навлезе в Стрелец: Как ще се отрази на вашата зодия

10 ноември 2023 17 30

Транзитите на Меркурий често се наблюдават по-обстойно в сравнение с други и има защо!

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Най-бързо пътуващата планета в нашата Слънчева система – Меркурий, преминава през един зодиакален знак на всеки 20-30 дни. Ако се чудите как ще се отрази навлизането ѝ в Стрелец на вашия зодиакален знак, то днес ние ще ви дадем подробности по темата, които ще ви помогнат да се ориентирате в този период.

Приблизително на 10 ноември 2023 г. планетата на комуникацията навлезе в оптимистичния знак на Стрелец. Меркурий е свързан с начина, по който изразяваме себе си, предимно чрез думи и реч. Тази любопитна, но и любознателна планета управлява два променливи знака на зодиака – Дева и Близнаци. Стрелец също е променлива зодия, което го прави също адаптивен и амбициозен знак, в който Меркурий се чувства уютно.

Всички сме чували за ретрограден Меркурий, който период често се наблюдава и разглежда по-обстойно в сравнение с тези периоди на другите планети. Има много причини да обърнете внимание на приказливия Меркурий, който вече е в Стрелец. Сега той придобива философско качество, както и излъчване на самоувереност. Огнените знаци винаги са смели и директни, нещо, което Меркурий може да вдъхнови във всички нас, когато влезе в Стрелец!

Сега, по време на този транзит, е важно да изразяваме нашите мисли, чувства и мечти. Стрелците се управляват от Юпитер, планетата на експанзията и оптимизма. Вероятно няма как да не се чувстваме вдъхновени през това време, особено като се има предвид, че Меркурий ще получи допълнителна доза енергия от Стрелец, когато слънцето влезе в него около 22 ноември.

Въпреки това, Стрелците са известни с неспособността да пестят думите си. Откровеността и арогантността може да са част от навлизането на Меркурий в Стрелец през ноември, поради което може би е добре да помислите, преди да говорите!

А ето и какво означава за вас влизането на Меркурий в Стрелец:

Овен (21 март – 19 април)

Рядко се случва да се страхувате да изразите мнението си, Овен. Но помнете колко много ви харесва усещането за одобрение. Не отстъпвайте назад и не намалявайте огъня си, въпреки че Меркурий вече е в Стрелец. Но имайте предвид, че вие имате склонността да бъдете твърде настоятелни и агресивни в комуникацията си понякога. Сливането на енергията на Стрелец с Меркурий може да направи начина ви на общуване още по-заядлив и нахален. Внимавайте да няма обидени!

Телец (20 април – 20 май)

Може да преживеете някои неочаквани, но много необходими разговори в групи от близки приятели по време на този транзит, Телец. Въпреки че сте склонни да предпочитате да поддържате мира пред влизането в конфликт, помислете на какво може да ви научи семплият и предизвикателен Стрелец през това време. Това, че отстоявате себе си и позициите си не трябва да обижда тези, които наистина ви обичат и ги е грижа за вас!

Близнаци (21 май – 20 юни)

Вие не сте непознати за динамичния и любопитен Меркурий, Близнаци. Като знак, управляван от планетата, вие винаги усещате тези транзити и ги разбирате инстинктивно. Вашата химия и съвместимост със Стрелец ще ви помогнат да се почувствате живи по време на този транзит. Но се чувствайте предупредени срещу пренапрежение и прекомерно ангажиране през този период. Дори супер общителните сладури като вас имат нужда от почивка и усамотение понякога!

Рак (21 юни – 22 юли)

Винаги сте склонни да водите разговори със състрадание, Рак. А сега, след като Меркурий вече е в Стрелец, вие може да се почувствате малко по-припрени да изкажете гледната си точка по чужди драми, а думите ви да прозвучат не на място или да са твърде откровени. Дайте на този транзит време и търпение, докато намерите правилните думи в речника си. Не се поддавайте на потенциално неистовата и нетърпелива енергия на този транзит!

Лъв (23 юли – 22 август)

Клюките са нещо, на което често се радвате безсрамно, Лъв. Въпреки че няма нищо лошо в малко клюки през това време, навлизането на Меркурий в Стрелец може да промени истината или да я изкриви. Бъдете внимателни в разговорите си по време на този транзит, особено когато се срещате с приятели и членове от семейството си. Опитайте се да се разграничите от желанието си за внасяне на повече драма, че точно сега нещата могат да загрубеят!

Дева (2 август – 22 септември)

Меркурий също така управлява и вашия знак, Дева, поради което този транзит може да ви накара да се почувствате вдъхновени. Въпреки това, вашето желание да се харесате на другите често се сблъсква със смелата и независима енергия, породена от сезона на Стрелец. Отделете време да обмислите разговорите си прагматично, както често правите. Откровеността и честната комуникация може да са по-ценни от всякога точно сега!

Везни (23 септември – 22 октомври)

Меркурий в знака на Стрелец може да ви накара да се почувствате подмладени, Везни. Венера все още е във вашия знак по време на този транзит, което ви дава допълнителна грация, уравновесеност и сила. Изразявайте мнението си открито и се притеснявайте по-малко за справедливостта по време на този транзит. В момента изразът на вътрешната ви сила е по-важен, така че забравете за малко желанието си винаги да се вписвате сред другите. Отстоявайте позицията си!

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Ще почувствате, че силата ви ви напуска, преди този транзит да приключи, Скорпион. Това е така, защото сезонът на Скорпион трябва да приключи, за да започне сезонът на Стрелец. Когато Меркурий също влезе в Стрелец, ще се почувствате по-немощни от обикновено, особено в личните си разговори. Отделете малко време, за да обмислите как можете да внесете вашите уникални сили на Скорпион във вашите взаимодействия сега.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Това е мощен транзит за вас, Стрелец. Свободата е името на играта, когато Меркурий влезе във вашия знак – свобода в думите, мислите и творчеството. Поемете някои рискове и скокове, тъй като щастливият Юпитер ви пази. Но помнете колко силни ще бъдат вашите думи по време на този транзит. Не казвайте нищо, за което може да съжалявате по-късно (дори това да ви се струва твърде познато)!

Козирог (22 декември – 19 януари)

Меркурий, който влиза в Стрелец, може да насърчи повече себеизразяване във вас, Козирог. Обикновено поддържате аура на професионализъм и стоицизъм. Но този транзит ще изисква от вас да бъдете смели и откровени. Практикувайте да изразявате ума, емоциите и уникалната си гледна точка през това време. Може да укрепи смелостта ви и да възстанови вътрешната ви сила, преди да настъпи сезонът на Козирозите!

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Изолацията често ви служи добре, Водолей. Но влизането на Меркурий в Стрелец ще ви накара да се почувствате самотни в определени моменти. Вие сте изпълнени с блясък, който заслужава да бъде споделен. Точно както Стрелците изразяват личните си философии и идеали, този транзит ще изисква същото от вас. Обърнете се към тези, на които държите, и избягвайте самотата през това време. Никога не знаете какво може да ви вдъхнови!

Риби (19 февруари – 20 март)

Вие сте променливи точно като Стрелец, Риби. Този транзит на Меркурий ви моли да впрегнете тази гъвкавост, тази свирепост и дързост, която обикновено не показвате от себе си. През това време заложете на директната откровеност пред пасивната агресивност. Вашата деликатност и нежност често се оценяват по достойнство от другите, но този транзит иска да ви научи да не търпите повече онова, което ви дразни!

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари