IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си

27 ноември 2023 17 30

Астрологична прогноза до 3 декември

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 3 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Сравнително спокоен период. Съобразявайте се с обстоятелствата и не прекалявайте с амбициите. Съобразявайте разходите с наличностите и очакваните приходи. Избягвайте импулсивните покупки, макар че на моменти може много да ви се прииска да си купите едно или друго. Отношенията ще са безконфликтни и лесно ще постигнете компромисни варианти по спорните въпроси.

Телец

Ще напреднете с проекти, започнати преди доста време. Контактите ще са интензивни, ще разполагате с подходящи условия за показване на най-добрите си страни. Във връзка с неотложни пътувания ще можете да усвоите нови знания и да разширите контактите си. Успешно ще се справите с деловите преговори. Не настоявайте на своето, колкото и да сте уверени в себе си. Умението да изслушвате ще подобри комуникацията ви. Ако не желаете да си развалите отношенията, не се включвайте в спорове на политически, религиозни и спортни теми.

Близнаци

Същественото астрологично събитие е пълнолунието във вашия знак. Точният момент, в който бихте могли да натрупате нов опит или да си организирате кратко пътешествие към място, което никога не сте посещавали. Емоциите ще са незабравими. От особена важност е да преценявате обективно възможностите си и да сте благоразположени спрямо чуждото мнение. Готовността ви да възприемете гледна точка, различна от вашата, ще ви помогне да разширите кръгозора и да си систематизирате правилно новата информация.

Рак

Обстановката на моменти ще е напрегната и ще ви е трудно да овладеете емоциите. Прекалената ви категоричност, припряност, желание да направите или получите всичко „тук и сега“ ще създаде проблеми. Опитайте се да сте по-отстъпчиви, да овладеете стремежа към контрол спрямо околните. Съобразявайте се с физическото и психическото си състояние. Ако прецените, че се налага да си осигурите малко почивка, направете го, за да стабилизирате енергетиката си. След като го направите, ще успеете да наваксате изоставането. Не възприемайте чуждите грижи като свои собствени.

Лъв

Въображението ви и творческият потенциал ще са в синхрон. Ще ви хрумнат поредица оригинални идеи. Ще са подходящи по-скоро за екипна, отколкото за самостоятелна реализация. От вас зависи да ги популяризирате, да си направите подходяща реклама и да си осигурите надежден екип. Отношенията с околните ще са удовлетворителни. Пътуванията на далечни разстояния ще преминат спокойно, ако ги подготвите старателно и се опитате да предвидите евентуалните изненади. Въздействието ви ще е осезателно. Ще разполагате с подходящи условия за предаване на знанията и опита си.

Дева

Енергетиката ви ще е стабилна. Следвайте целите и отстоявайте интересите си. От особена важност в този период е да прецените правилно кога трябва да се съсредоточите в детайлите и кога трябва да ги пренебрегнете, за да си създадете вярна представа за общата картина. Новите познанства ще се окажат особено полезни в процеса на текущата работа. Обменяйки опит, сравнявайки идеи, ще стигнете до ефективни заключения, улесняващи дейността ви. Успехите ще ви заредят с оптимизъм, благодарение на който част от намеренията ви лесно ще се превърнат в реалност.

Везни

Ще сте доста поривисти, импулсивни, на моменти даже неспокойни. Ще усетите огромно желание да споделите мислите и чувствата си, но е много важно пред кого ще го направите. Подбирайте подходящи събеседници, ако не искате да изложите на показ слабите си страни. Текущата работа няма да ви затрудни. Както частните, така и деловите уговорки ще се случват без особени усилия. Не забравяйте, че за да работите качествено, трябва и да почивате качествено, а как конкретно – трябва да решите сами. В моментите на напрежение не изливайте гнева и недоволството върху близките си. Не си и помисляйте да се втурвате в любовни авантюри.

Скорпион

Ще се случат някои промени, които на прима виста може и да не ви харесат. Опитайте се да ги приемете откъм положителната страна с разбиране, без да се противопоставяте. За предпочитане е да не привличате вниманието на работното място. Да се придържате към принципите си без стремеж към надделяване. Някои уговорки, ангажименти, предварително планирани пътувания може да отпаднат. Реагирайте така, че да предотвратите и избегнете конфликтите. Проявете прецизност при работа с документи. Проверявайте ги няколко пъти, преди да ги обявите за готови, за да избегнете неприятни грешки.

Стрелец

Тонусът ви в началото на седмицата ще е леко занижен, но за щастие, с всеки изминал ден устойчиво ще се повишава. Разпределете работата си така, че обемът и сложността ѝ да отговарят на възможностите ви. От нивото на активност, на общителност и на готовност да участвате в екипната дейност ще зависят и постиженията ви. Новите познати, независимо дали ще са свързани с личния или с професионалния ви живот, ще ви подтикнат към издирване и усвояване на актуална информация, отговаряща на интересите ви. Контактите ще са пълноценни и ще ви стимулират да проявите инициатива в непрактикувани към момента направления.

Козирог

Инициативите ви от всякакъв характер ще получат одобрение и подкрепа. Убедителни сте, привлекателни и с каквото и да се заемете, ще го направите без особени усилия. Интелектуалният ви потенциал устойчиво ще се повишава. Ще успеете да разработите оригинални и изпълними варианти за най-сложните си казуси. Обстановката както у дома, така и на работното място на моменти ще е напрегната. Не прекалявайте с претенциите спрямо хората от обкръжението си и реагирайте на капризите им с чувство за хумор. Във ваш интерес е да не влошавате отношенията си.

Водолей

Ще сте много по-емоционални, много по-романтични, но и по-разсеяни от обикновено. Периодът е подходящ както за решаване на текущи въпроси, така и за структуриране на перспективните планове. И в двата случая от вас зависи да набележите задачите си и да ги осъществите незабавно. Не си поставяйте твърде грандиозни цели, защото още щом успеете да ги дефинирате, ще започнете да се съмнявате в реалните възможности за реализацията им и съответно в собствените си сили. Първите реални видими резултати от усилията си ще получите още в средата на седмицата. Наблюдавайте за подходящ момент, в който бихте могли да поискате подобряване на условията ви за работа.

Риби

Излъчването ви е положително и магнетично. Оптимистичният ви начин на мислене ще се предава на околните, без да сте положили каквито и да било усилия. Подходящо е да проведете неприятните разговори, които към момента отлагате. Ще преминат лесно и с минимални, а може би и без никакви неприятни последствия. На работното място ще са ви необходими дисциплина и последователност. Няма занимание, с което не бихте могли да се справите. Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления или атрактивна оферта за работа. Прегледайте я внимателно, реалистично, преценете дали да я приемете като нова, като допълнителна или като временна ангажираност. Проявете инициатива, споделете вижданията си, дайте идеи за условията по евентуалната бъдеща договорка, но не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари