IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за зодия Водолей за 2024 г.

30 декември 2023 19 30

Представителите на знака ги очакват промени

Снимка: IstockPhoto

Най-невероятните промени очакват Водолеите през 2024 г., тъй като царственият и могъщ Плутон ще навлезе в техния зодиакален знак. Заради тази мистериозна и „хитра“ планета животът на представителите на знака ще се преобърне на 180 градуса – и най-интересното е, че промените ще се случат напълно незабелязано.

Най-приятното време ще започне през лятото, когато Юпитер и още няколко планети навлязат във въздушната стихия. През лятото Водолеите ще имат най-добрия си час, време на почивка, забавление и наслада от живота.

Темата за комуникацията, ученето и авторитета ще бъде особено значима през новата година за Водолеите. Можете да станете помирителна страна в конфликти между съседи/съученици/чужденци. Използвайте цялото си красноречие и изобретателност, за да компенсирате опозицията на Лунните възли.

Напрегнатите аспекти на Уран към планетите в знака Водолей ще принудят представителите на зодията да се занимават по-активно със здравословни проблеми: препоръчва се да се обърне особено внимание на сърцето им.

КоментариКоментари