IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 декември

7 декември 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Лесно ще осъществите идеите си. Приемете забележките или препоръките на околните с разумно търпение и ще получите наистина забележителни резултати.

Телец

Използвайте част от времето за усвояване на нова информация и подобряване на навиците си. Съвсем скоро ще установите колко полезни са били усилията ви.

Близнаци

Контактите с околните ще са не само приятни, но и ползотворни. Ще разширите и влиянието, и кръгозора си.

Рак

На преден план ще излязат проблеми, свързани с дома и семейството. Обърнете внимание на близките си. Изслушайте тревогите им и не ги атакувайте с обвинения.

Лъв

Ориентирайте се към дейности, изискващи въображение и творчески подход. Дори това да не е най-силната ви страна, направеното ще ви окуражи.

Дева

Придържайте се към правилата за здравословен начин на живот. Избягвайте контактите с видимо болни хора. Разболеете ли се днес, трудно ще се възстановите.

Везни

Много внимателно попълвайте документи, с които възнамерявате да уредите финансови сделки. Дори една погрешна цифра ще ви създаде сериозни грижи. Ще са преодолими, но с доста усилия.

Скорпион

Част от ситуациите, в които попадате ще са доста странни, в известен смисъл смущаващи. Следвайте интуицията си. Ще ви подскаже как да се измъкнете в сложен момент.

Стрелец

Търсейки някаква конкретна информация ще се натъкнете на друга, която ще заинтригува приключенските ви влечения. Ако е предложение за пътешествие, проверете много внимателно организатора. Може да се окаже предколеден блъф.

Козирог

Концентрирайте се в неотложните задачи. Може да се наложи да демонстрирате лидерските си умения. Действайте решително и основателно.

Водолей

Среща със стари приятели ще ви зарадва и окуражи. Ще установите колко много са общите теми, които ви свързват. Споделете намеренията си, ще ви подкрепят.

Риби

Намалете темпото. Използвайте част от свободното си време за спорт, за хоби, за интелектуалните си предпочитания. Заниманията, които ви носят радост ще повишат самооценката ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари