IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Таро прогноза: Какво ни очаква от 11 до 17 декември?

9 декември 2023 19 30

Спрете да се сдържате и дайте воля на емоциите си

Снимка: IstockPhoto

Таро карта на седмицата от 11 до 17 декември – Пет меча

Тази седмица не е време да се опитвате да бъдете добри с всички – тайни, интриги, разследвания излизат на повърхността и затова не се страхувайте да се покажете не от най-добрата си страна.

Ако ситуацията ви принуждава да избирате между вашите интереси и отношенията ви с любимия – изберете себе си и няма да съжалявате. Не се отказвайте от позицията си, не избягвайте конфликтите. Освен това през тази седмица дори не се опитвайте да сдържате грубостта си, след като видите и признаете раздразнението си.

Приемете всеки инцидент, който не е приятен, като ползотворно преживяване. Можете наистина да преживеете криза и да излезете победител, само след като приемете широк спектър от всичките си емоции. Нека всичко е истинско.

През следващите дни ще усетите колко активни са вашият бистър ум, лекота на възприятие и изобретателски таланти. За да получите отговори на най-вълнуващите въпроси, тази седмица трябва да поемете по ирационалния път.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари