IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как февруарското пълнолуние ще се отрази на вашия зодиакален знак

21 февруари 2024 17 30

Пълнолунието в Дева е на 24 февруари

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Любовта е във въздуха дори и по отношение на февруарското пълнолуние! Наричана Снежна луна, тази луна ще достигне своя пик на 24 февруари – точно 10 дни след Свети Валентин.

Пълните луни имат астрономическо значение в космическия свят. Те символизират повратни точки, кулминации, завършек или пробуждане, докато енергията им може да се усети три дни преди и след самото пълнолуние.

Пълнолунието през февруари е в зодиакалния знак на Дева (на 5 градуса) – един практичен, обоснован и ефективен земен знак.

Около това пълнолуние ще присъства смесен асортимент от енергии. Една от най-отрезвяващите и предизвикателни енергии ще бъде усилена по това време, като може да възникнат големи предизвикателства, депресия, раздяла и изолация.

Въпреки че може да се почувстват трудности, пълнолунието ще бъде в опозиция с Меркурий, което ще доведе до дълбока нужда от балансиране на ума, емоциите и сърцето сред предизвикателствата. Тъй като Венера и Марс се обединяват и танцуват с Юпитер във Водолей, ние също можем да бъдем запалени за романтика, удоволствие и удовлетворение.

За да разберете какво може да означава пълнолунието през февруари за вас въз основа на вашия зодиакален знак, четете нататък: 

Овен 

Предстои ви да жонглирате с много отговорности и проекти, свързани с работата. Най-вероятно ще бъдете фокусирани върху вашите приоритети и няма да искате да се отпуснете и да се забавлявате.

Около пълнолунието през февруари ще настъпи важна повратна точка в професионалния ви живот. Може би да довършите голям проект за вашия шеф или да започнете нова работа. Не забравяйте да проверите здравословното си състояние и да си уговорите среща с вашия лекар или диетолог, ако нещо ви притеснява.

Телец 

Денят на Свети Валентин може да е на 14 февруари, но любовният ви живот е напът да се разгорещи около това пълнолуние, Телец! Внезапно ще почувствате, че животът ви е изпълнен с романтика, страст и смях.

Ако сте необвързани, ще имате отлична възможност да срещнете някой нов – може би дори сродна душа! Приемете среща с някого, който ви вълнува в дните, които заобикалят тази лунна дата, и може бързо да влезете в следващата си любовна история.

Ако сте в отдадена връзка, ще можете също да извлечете ползите от енергията на това пълнолуние. Отделете специално време за секс и приключения с половинката си. Ако по това време настъпи раздяла, вероятно е защото не сте били един за друг с този човек.

Близнаци 

Домът е там, където е сърцето, Близнаци. Имате инерция и амбиции по отношение на кариерата си, но домашният ви живот ще ви дърпа в тази посока около пълнолунието този месец.

За съжаление новината от дома ви може да не е това, на което сте се надявали и може да разберете нещо обезпокоително. След като вече сте наясно, ще можете да настроите честотите си така, че да контролирате щетите и да се борите с проблема.

Рак 

Сега е моментът да вярвате, да обмисляте големи идеи, да се чувствате вдъхновени и да летите в нови посоки. Интензивност може да се усети по отношение на начинание, свързано с комуникацията. Може също така да се сближите повече със свой съсед, приятел, брат или сестра. Използвайте това като шанс, за да създадете по-автентична връзка с този човек.

Лъв

Внимавайте с парите си, Лъв! Вашите приходи и разходи не са в добро съотношение в момента и може би е време да ударите спирачките. Ако преосмислите финансовата си ситуация разумно, със сигурност ще излезете напред в бъдеще. Тази луна може да ви предизвика да предприемете сериозна покупка, от която обаче да нямате  нужда.

За щастие, този лунен период може също да ви донесе изненадващо повишение или дори нова възможност за работа или за странични доходи. Ако по някаква причина загубите поток от приходи сега, ще трябва бързо да потърсите нещо ново.

Дева

Дева, време е да блеснете! Това може да раздразни някои хора около вас или партньора ви, но не се съобразявайте с никого. Сега е моментът да помислите за реализирането на най-съкровените си желания и планове.

Изразете пред близките си как се чувствате и използвайте уменията си за преговори, за да ги накарате да ви последват. Това е повратна точка в живота ви, така че посегнете към звездите и вижте какво можете да грабнете от тях.

Везни

Чувствате се изтощени? Пълнолунието през февруари ще изведе наяве най-съкровените ви нужди, пред които трябва да се изправите и да се опитате да задоволите. Ако се чувствате тревожни, направете крачка назад и се отпуснете. Тази луна е малко нестабилна за вас, затова не се напрягайте твърде много, за да не се разболеете.

Скорпион 

Вълнуващи събития, партита и срещи с приятели могат да ви накарат да извадите любимия си тоалет от гардероба. Може също да се наслаждавате на скорошен успех и известност, които сте постигнали и сте готови да накарате всички да ви се възхищават.

Внимавайте да не нарушите контрола над себе си и да объркате нещата в любовния си живот или дори по отношение на творчески проект. Вашият романтичен партньор може да стане доста ревнив тези дни, но трябва да намерите начин да го убедите, че  няма причина да драматизира.

Стрелец

Победата е толкова близо, че можете да я вкусите, Стрелец! Успехи в кариерата и нови възможности се изправят пред вас, а вие сте готови да покажете на света кой е шефът. Вероятно ще получите повишение и/или признание, но бъдете сигурни, че и други неща от личен характер ще ви вълнуват в момента.

Козирог 

За вас, Козирог, предстои ново пътуване! Вашият ум и идеи са станали експанзивни и вие сте нетърпеливи да видите какво още може да ви предложи животът. Може да видите кулминация около интелектуален проект, възможност за пътуване, академична инициатива или възможност за медийна изява. Но бъдете сигурни, че проверявате всичко два пъти и четете внимателно буквите с дребен шрифт.

Ако сега се появят някакви проблеми с документи или със закона, от решаващо значение е да си намерите добър адвокат или доверен професионалист, който да ви помогне.

Водолей

Ако нещо не ви върви тези дни, вероятно това е свързано с вашите взаимоотношения или партньорства. Може да е несъгласие относно вашата или тяхната самооценка. Друга спънка, която може да се появи, е около активи, инвестиции или финансови теми. Може да откриете, че малко не ви е достатъчно.

Най-доброто нещо, което трябва да направите е да се движите с решителност напред, но все пак да показвате и състрадание. Хората ще ви слушат по-добре, ако сте приятелски настроени, вместо да се карате с тях.

Риби

Риби, връзките за вас ще бъдат на първо място около пълнолунието през февруари както в любовта, така и в бизнеса. Изглежда, че сте готови да предприемете следващата стъпка в дадени отношения или сте готови да направите емоционален изблик. От една страна, тази луна може да ви сближи с половинката, но от друга, може и двамата да тръгнете по различни пътища. Понякога хубавите неща трябва да свършат, за да те подготвят за такива, които ще са още по-добри.

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари