IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-честата лъжа, която изричате според зодията си

27 февруари 2024 17 30

Става въпрос за онези бели, невинни лъжи, които всеки казва, за да улесни живота си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Нека си признаем – всички лъжем от време на време. И не говорим за сериозни, груби лъжи, които могат да създадат проблеми на другите. Имаме предвид онези бели, ежедневни лъжи, които понякога изричаме, за да улесним живота си. Това са лъжите, които дори ние самите не подозираме, че казваме толкова често на другите. Те просто са станали част от нашата личност, от начина ни на изказ, вече са нещо като механични.

А ето и коя е вероятно най-честата лъжа, която казвате, според зодията си: 

Овен: „Добре съм!“

Най-честата лъжа, която Овните казват, е че са добре, дори когато изобщо не са. Ако принадлежите към тази огнена зодия, вероятно потискате емоциите си и отказвате да признаете, че се чувствате зле дори пред себе си, камо ли пред другите. Не забравяйте, че няма нищо лошо в това да имате лош ден от време на време и да покажете слабост пред другите. Не е нужно да носите на лицето си щастлива маска и то всеки ден.

Телец: „Твърде съм зает.“

Имате нужда от лично пространство и малко време насаме, за да презаредите? За съжаление хората около вас трудно разбират това и често се чувстват изоставени или емоционално пренебрегнати, когато им кажете, че не искате да се виждате с тях, а предпочитате да си останете у дома, насаме със себе си. И така, с времето научавате, че е по-добре да си измисляте някакви ангажименти, отколкото да се обяснявате на близките си, че не сте в настроение да се виждате с тях. И в това няма нищо лошо – в края на краищата вие просто се опитвате да не ги нараните.

Близнаци: „Ще ти се обадя да се видим.“

През повечето време Близнаците буквално не знаят накъде са се запътили. Те са в постоянно преследване на нови преживявания и приключения. Освен това не обичат да дават обещания, защото не знаят дали ще могат да ги изпълнят, поради начина си на живот. Ето защо най-често срещаната лъжа на Близнаците е, че ще ви се обадят възможно най-скоро. Те може да отговорят на обаждането ви, но няма те да ви се обадят – инициативата трябва да дойде от вас. Това не означава, че те са лоши приятели – това е просто част от тяхната личност.

Рак: „Няма нищо лошо в това.“

Известно е, че Ракът е един от най-чувствителните знаци в зодиака. И той прекрасно осъзнава това. Ако принадлежите към тази водна зодия, понякога дори се чувствате неудобно от факта, че всяко малко нещо може да докосне сърцето ви. Така че сте склонни да лъжете хората, че всичко е наред с вас или че няма причини, поради които да се чувствате зле. Но вашите емоции не са нещо, от което да се срамувате. Имате право да чувствате каквото искате и никой не трябва да ви съди за това.

Лъв: „Не ми пука особено.“

За хората от тази зодия гордостта им е едно от най-важните неща на света. Така че, когато някой им навреди или дори ги унижи, те няма да го признаят, защото ще го видят като знак за слабост. Лъвът ще предпочете да се държи така, сякаш нищо не го притеснява, дори когато сърцето му се разкъсва на парчета. И той го прави, само за да се защити.

Дева: „Ще се откажа.“

Вие сте един от най-големите манипулатори сред всички зодии. Всичко трябва да е направено по вашия начин и не сте готови да се откажете, докато нещата не се развият така, както сте си ги представяли. Така че, когато кажете, че ще се откажете от нещо или че няма да го правите на проблем – вие лъжете. И си го знаете много добре.

Везни: „Ще запазя тайната ти.“

Вие не сте надежден човек, поне не и за пазене на тайни. Когато обещаете на някого, че нещата ще останат между вас двамата, вие всъщност лъжете. Не правите това нарочно или преднамерено, за да нараните този, който ви се е доверил. Просто имате нужда да споделяте всичко, което знаете с някой близък и когато го направите, имате чувството, че се отървавате от определен товар.

Скорпион: „Прощавам ти.“

Независимо дали това е ваш недостатък или добро качество, истината е, че сте отмъстителен човек. Трудно прощавате на онези, които са сгафили спрямо вас, дори когато искате да го направите с цялото си сърце. Следователно, когато твърдите, че сте простили на някого, вероятно не сте го направили. Вместо това ще таите злоба дълго време и ще търсите своето отмъщение рано или късно.

Стрелец: „Ще го направя веднага.“

Стрелецът е шампион в отлагането на ангажименти, които не му допадат. Всеки път, когато човек от този огнен знак ви обещае, че ще свърши нещо веднага или тутакси и че ще отметне всичките си задължения преди крайния срок, той всъщност ви лъже. Вместо това той ще остави всичко за последния момент. Но това не е чак толкова лошо нещо. Възможно е този Стрелец да работи много добре под напрежение и тогава да се чувства най-мотивиран.

Козирог: „Уверен съм.“

Всички таим известна несигурност в себе си и Козирозите не са изключение. Но разликата между хората от този земен знак и всички други зодии е, че Козирозите рядко си признават своята неувереност. Ако принадлежите към тази зодия, винаги ще се държите така, сякаш сте най-сигурният в себе си човек, дори когато това е далеч от истината. Нека ви го кажем – не е нужно да го правите. По-добре е да се изправите пред несигурността си и да се справите с нея.

Водолей: „Шегувам се.“

Вашият сарказъм е вашият начин да се справяте с живота. Но зад вашите шеги и ирония често има много истина. Вашата най-често изричана лъжа е, че просто се шегувате. Понякога виждате, че сте казали някои неща, които вероятно не е трябвало, така че се опитвате да направите така, че да изглежда сякаш просто сте се майтапили през цялото време. 

Риби: „Другите са виновни.“

Ако принадлежите към тази зодия, най-големият ви проблем е, че рядко поемате отговорност за думите и действията си. Вместо това често обвинявате другите за всичко, което се е объркало и се опитвате да играете ролята на жертва, без дори да го осъзнавате. Не забравяйте, че за тангото винаги са нужни двама и че всяка връзка е двупосочна улица. Така че вие трябва да носите поне част от отговорността за нещата, които са се случили.

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 4 месеца )
ne znam , ne sum mamila. ili imam sili da govoria , ili napravo zaspivam da si po4ina i posle govoria .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар