IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как високосната 2024 година влияе на всеки зодиакален знак

29 февруари 2024 17 30

Астрологията на „високосния ден“ 29 февруари и неговото влияние

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Високосна е всяка четвърта година, в която присъства и датата 29 февруари, когато към този месец и годината като цяло се добавя допълнителен ден. В астрологията има усещане, че колкото по-рядко се случва транзит, толкова по-голямо въздействие ще има, което е същото като това, което важи за високосната година.

Високосните години са известни с това, че носят късмет в живота ви, така че е обичайно тези години да представляват и някои от най-добрите или най-трогателните периоди в живота ви. Тази година обаче астрологията се сблъсква с късмета на високосните години, за да ви предостави големи възможности да се фокусирате отново върху живота си и да имате чисто ново начало.

В седмицата на 29 февруари Меркурий ще създаде положителен секстил към Юпитер, планетата на късмета и изобилието. 

Това е вашият допълнителен шанс не само да станете това, което винаги сте искали да бъдете, но и да имате любовта, успеха и живота, които са ви предопределени.

А ето и как високосната 2024 година влияе върху хороскопа на всеки зодиакален знак:

Овен: Почитайте душата си

Тъй като Меркурий, Сатурн и Слънцето се събират в Риби, в представителите на зодията ще имат силно желание за по-дълбока връзка със собствената си душа. Това ще стане чрез интуитивното знание за това, което трябва да направите, и мотивацията да го осъществите. Прегръщайки тази енергия, можете да трансформирате кариерата си и дори да се окажете въвлечени в дълбока романтична връзка.

Юпитер в Телец също ще бъде много активен през високосния ден, което ще повиши положително вашето самочувствие, което ще ви позволи да се доверите повече на себе си и на интуицията си. Тъй като тази област от живота ви насърчава богатството, вие също получавате потвърждение, че всеки избор да следвате душата си през това време ще доведе и до изобилието, което желаете.

Телец: Създаване на нови и положителни взаимоотношения

Периодът тези дни хвърля светлина върху връзките, които имате в живота си и показва, че може да се наложи да се разклоните в нови посоки. С влиянието на енергията на Риби в тази част от вашата натална карта е важно да се уверите, че наистина се обграждате с хора, които поддържат живота, който искате да живеете. Не се страхувайте да отрежете някои хора или да се свържете с нови.

Юпитер е във вашия зодиакален знак от 2023 г., като помага да внесете ново усещане за експанзивност на вашата идентичност и ви позволява да светите със собствена светлина. Тъй като енергиите на Риби и Телец се изравняват на 29 февруари, можете да позволите на това ново усещане за автентичност и истина да привлече такъв вид взаимоотношения в живота ви, които ще ви помогнат да постигнете всичките си мечти.

Близнаци: Отдаденост на професионалните постижения

Сатурн за първи път се премести в Риби през март 2023 г. и оттогава размишлявате върху професионалния си живот с по-голяма дълбочина и цел. Въпреки че може винаги да сте били насочвани към постигане на финансов успех, вие също сте започнали да желаете да живеете според целта си, така че да допринасяте и за по-доброто благо на колектива. В момента имате усещане за обновяване и ново начало по отношение на кариерата.

Тъй като Юпитер в Телец си играе с енергията на Риби, това подчертава най-накрая осъзнаването на душевната ви цел и ви дава тласък да започнете да правите големи ходове в живота си. Опитайте се да се доверите на вселената около високосната година и бъдете готови да предприемете своя собствен скок на вярата в кариерата си, особено ако това ви помага да уважавате целта си още по-дълбоко.

Рак: Грабвайте всяко ново начало

Този период в момента е като глътка свеж въздух в живота ви. Риби представлява областта от вашата натална карта, която носи нови начала от пътуване, образование или дори вашето собствено духовно пътуване. Но дори може да ви помогне да намерите успеха и романтиката, които също желаете. Нищо не е извън възможностите ви. Трябва да сте готови да прегърнете призива за новости по това време, да се запишете за класа, който сте обмисляли, да планирате това пътуване или да кажете „да“ на тази покана  за среща, която сте обмисляли.

Юпитер в Телец ще ви помогне да сбъднете всичките си желания, тъй като подчертава темите около работата в мрежа и социализацията. Време е да оставите тази защитна обвивка зад себе си и да започнете да навлизате отново в света като нова и подобрена версия на себе си. Повярвайте си!

Лъв: Отдайте се на лична трансформация

Енергията на Риби ви напомня, че промяната е необходимост в живота, но целта не е да трансформирате това, което е удобно, а вместо това да станете по-добра версия на себе си. Сега трябва да се фокусирате върху промените в себе си, кариерата и връзката си, които ще доведат до по-дълбоко ниво на интимност, истина и принадлежност. Може да се наложи да поемете някои безпрецедентни рискове по това време, но ако подхождате към всяка ситуация с известна уязвимост, тогава ще можете да извлечете всички награди.

Юпитер е във вашия дом на кариерата от 2023 г., носейки разширяване и нови възможности. Сега, когато Юпитер започва да се смесва с енергията на Риби, а това ще доведе до мощна възможност за вас във високосния ден. Може да откриете, че получавате предложение в кариерата си или дори да се преместите по любов. Вземете това, което идва, но помнете, че то е само отражение на работата ви върху себе си.

Дева: Романтичен растеж и ангажираност

Енергията на Риби е ин към вашия ян и ви помага да се чувствате и да живеете по-балансирано. Въпреки че може да искате да планирате всеки момент, Риби ви учи да се носите по течението по начин, който допълва вашето пътуване. Поради това, той също така представлява вашите романтични връзки, което означава, че тъй като енергията на Риби достига своя връх през високосния ден, ще има значителни възможности за романтично израстване и обвързване.

Юпитер в Телец се опитва да внесе нови възможности в живота ви от 2023 г., като ви насърчава да мислите за това, което искате, да пътувате колкото можете повече и да прегърнете вътрешния си жар. Тъй като Юпитер започва да взаимодейства с Риби, може да се окаже, че бягате, планирате сватба или дори да срещнете някой нов човек чрез различни възможности, които сте използвали. Уверете се, че давате приоритет на моментите на вдъхновение от Вселената през това време, защото трябва да сте уверени, че нейните планове винаги ще надхвърлят далеч тези, които сте направили.

Везни: Призив да се съсредоточите върху вашето благополучие

Колкото и да сте прегръщали промените в живота си и процеса на дълбоко излекуване, сега е време да се съсредоточите отново върху това, от което се нуждаете, за да се почувствате най-добре. Възлите на съдбата ще се движат през вашия зодиакален знак и Овен през цялата година, осигурявайки ключови моменти на растеж, така че приемането на енергията на Риби и научаването да се грижите за себе си по нови начини ще ви даде силата и яснотата да преминете уверено през всичко срещнато през 2024 г.

Юпитер ще бъде в Телец до май 2024 г., помагайки ви да разширите своите хоризонти и да се възползвате от възможностите за растеж и връзка в живота си. Тъй като енергията на Юпитер се слива с Риби на високосна година, ще можете да направите много от промените в живота си, които сте търсили. 

Скорпион: Фокусиране върху създаването на по-радостен живот 

Енергията на Риби е противоотровата срещу посредствеността, тъй като ви помага да преследвате това, което ви носи най-много щастие и удоволствие в живота ви. Тази област от вашата натална карта представлява радост, творчество, романтика, семейство и дори брак. Тъй като енергията на Риби ви помага да фокусирате силите си сега, очаквайте неочакваното. Можете да станете по-твърди в границите си, създавайки живот, основан на вашите нужди, или дори да задълбочите или изградите наистина трайна романтична връзка.

Въпреки че щастието несъмнено ще стане ваш приоритет през седмицата на 29 февруари, Юпитер в Телец може да повдигне някои неочаквани романтични теми. В Телец Юпитер ви помага да разширите кръга си и да трансформирате ограничаващите възгледи, които сте имали за връзките, и да бъдете достатъчно смели, за да вземете нов шанс в любовта. Сега, когато енергиите на Риби и Телец се обединяват, вие ще се фокусирате върху това да поставите себе си на първо място, което също може да доведе до романтичната връзка на вашите мечти.

Стрелец: Отразяване на вашето изцеление и развиване на силни корени

Сатурн е в Риби от март 2023 г., като ви помага да станете по-сериозни относно собственото си изцеление и ви тласка да започнете да развивате по-силни корени в собствения си живот. Това може да се е съсредоточило около изцелението на вашето вътрешно дете, както и как можете да се покажете по по-здрав начин на тези, които обичате. Но след като сте се справили с всички предизвикателства, които са ви се изпречили, сега сте напълно готови да стъпите в невероятната благословия, която Вселената е подготвила за вас през високосната година.

Сега може да направите по-големи крачки в развитието на силните корени, които сърцето ви търси. Това може да се отнася до закупуване на къща или апартамент, обновяване на текущо жилищно пространство или дори фокусиране на енергията ви върху ново начало във вашата романтична връзка или семейство. Положихте усилия, за да почувствате наистина, че работите за себе си, вместо срещу себе си, така че е време да се доверите на себе си и да предприемете този щастлив скок на съдбата към всичко, което някога сте искали.

Козирог: Съзнателно да бъдеш по-прозрачен и уязвим

Енергията на Риби управлява вашия дом на общуване, което засяга вътрешния ви диалог, разговорите, които водите с другите, и дори споразуменията, които правите. Докато може първо да подходите към въпросите с глава, пълна с логика и отдаденост на успеха, Риби изискват да станете по-уязвими и емоционални в процеса си. Силната енергия на този воден знак може да ви помогне да разберете, че не става дума само за това какво сте в състояние да постигнете, а как се чувствате в процеса. Колкото повече можете да започнете да утвърждавате емоциите си, толкова повече ще можете да направите за тези неща в живота си, за които ви е най-много грижа. Ще настъпи истинската трансформация на високосната година.

Юпитер в Телец ще продължи да носи възможности за по-голямо щастие и романтично обвързване до май 2024 г., което ще бъде засилено във високосния ден. Тази енергия на радост, отдаденост и комуникация може да насочи към възникване на предложение за брак или годеж, заедно с още по-дълбоки и по-смислени разговори за връзката ви и бъдещето, което вие и вашият партньор планирате. 

Водолей: Повишаване на самооценката и финансите

Пригответе се да прегърнете всички възможности за увеличаване на вашите финанси, тъй като енергията на Риби достига своя връх през високосния ден. Риби управляват областта от вашата натална карта, която насърчава самооценката, увереността и богатството. Когато Меркурий и Сатурн са в една линия със Слънцето, вие сте насърчени да се уверите, че защитавате своята стойност и да поемате рискове, за които в сърцето си знаете, че ще ви се отплатят в дългосрочен план.

Тъй като енергията на Риби се слива с енергията на Юпитер в Телец, има тема за изцеление над всичко, което са ви казали да очаквате от живота. Решете за себе си какво заслужавате да получите и след това бъдете готови да го вземете уверено. Когато енергията на Телец се активира, тя може да се съсредоточи около положителна промяна във връзката ви или дори в това къде е мястото, което наричате дом. 

Риби: Чисто ново начало в начина, по който взаимодействате със света

Сега имате възможност наистина да промените начина, по който взаимодействате със света. Енергията на Риби управлява вашата вътрешна истина, автентичност и вярвания, които оформят живота, който създавате. Вие сте надарени с ново начало в това как се държите и решенията, които влизат в създаването на живота на вашите мечти.

Юпитер в Телец активира теми във вашия комуникационен сектор от 2023 г., като ви насърчава да разширите живота си, да се възползвате от нови възможности, да се съсредоточите върху писането или присъствието си в социалните медии и като цяло да се подготвите да стъпите в светлината на прожекторите на успеха. Тъй като енергията на Риби се слива с Юпитер в Телец, може да получите дълбок момент на растеж в професионалния си живот, който е пряк резултат от това, че вече не криете собственото си величие. 

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари