IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 май

13 май 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Впечатляващи ще са резултатите от творческите занимания. Ако работата ви не е свързана с такива, то посветете част от времето на хобито си.

Телец

Прегледайте предложенията, свързани с обновяване на технологиите, които ползвате и работния процес. Възползвайте се от онези, с които бихте могли да експериментирате без да правите предварителни инвестиции.

Близнаци

Направете си труда и намерете колкото е възможно повече отзиви за нововъведенията, от които възнамерявате да се възползвате в ежедневната си дейност. Като отправна точка за сравнение използвайте условията по гаранцията.

Рак

Ще се наложи да работите с по-интензивен ритъм от обикновено. Не съжалявайте. Нужна ви е само максимална концентрация. Очакваните успехи скоро ще са реалност.

Лъв

Ще се случат изненадващи промени. Няма да са в най-важните за вас области, но ще са скоростни и леко стресиращи. Приемете ги без съпротива, ще се окажат полезни.

Дева

Някои случки ще ви принудят да разчупите динамичния си стереотип и да излезете от зоната на обичайния си комфорт. Не съжалявайте, ще са градивни и освежаващи.

Везни

Придържайте се към правилата, но при необходимост бъдете готови да импровизирате. Правилната тактика е да съчетаете до колкото е възможно традициите с авангардното.

Скорпион

Почти непрекъснато ще усещате необяснимо напрежение. Въздържайте се от радикални решения и спонтанни реформи. Ще са необмислени, което означава и в известен смисъл погрешни.

Стрелец

Обстановката почти на всякъде и почти във всеки един момент ще е невротична. На работното място всеки ще се опитва да надделява и да налага гледната си точка. Опитайте се да избегнете директните конфликти.

Козирог

Поведението на шефа може да се окаже доста изнервящо. Непрекъснато да променя задачите, изискванията, да ви „диша във врата“ или да се опитва да контролира всяко ваше действие. Реагирайте с мълчание и се придържайте към собствената си тактика. Ще си намери други жертви.

Водолей

Аналитичните ви умения ще са доста по-силни от въображението. Заемете се с дейности, изискващи спокойствие, хладна преценка и последователност.

Риби

Контактите ви ще са малко, но пък стойностни. Необичайни хора ще се появят в гравитационното ви поле. Разговорите с тях ще ви вдъхновят и окуражат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари