IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате

27 май 2024 17 30

Астрологична прогноза до 2 юни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 2 юни 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Приемайте събитията спокойно и с чувство за хумор. Не всичко ще се случва според предположенията ви, но това съвсем не означава, че сте в губеща позиция. Ориентирайте усилията си в две направления – създаване на ред във всички сфери на дейност и стабилизиране на постигнатите параметри. Резултатите от сложните дейности, които стартирате през тази седмица, ще получите след около половин година.

Телец

Значимите събития, предизвикани от непредвидени промени, ще засегнат предимно професионалната сфера. Първоначално ще изглеждат страховити. Може да става дума за фалит, освобождаване от работа, нетърпими конфликти, но не бързайте с окончателните заключения. Старото се руши, за да започне изграждането на нещо ново, от което се очаква да е и по-хубаво. Ориентирайте се към дейности, свързани с оптимизация, интеграция, укрепване на връзките със задгранични партньори, осигуряване на надеждни сътрудници.

Близнаци

Настроението ви стремително ще се повишава. Ще успеете да реализирате по най-добрия начин намеренията си, ако са свързани с недвижимо имущество или подобряване на домашния бит и интериор. Вероятно ще получите интересни на пръв поглед оферти за промяна на работното място, но не си заслужава да бързате. Изчакайте, ще има и други, ще разполагате с повече варианти за сравнение. Възползвайте се от възможностите за получаване на допълнителни знания, ако попаднете на такива. Сложните разговори ще са на материални и финансови теми.

Рак

Един от сравнително спокойните ви периоди, когато няма да се налага да бързате и с каквито и предизвикателства да се налага да се справите, ще можете да ги обмислите без напрежение. Ще намерите сполучливо решение на някои семейни разногласия. Ако сте набелязали краткосрочни инвестиции или не особено скъпи покупки, ще попаднете на изгодни предложения с варианти за избор. Юридически казус за подялба на наследство също ще придобие яснота.

Лъв

Вълнуващите преживявания ще се случат предимно на работното място. Вероятно ще получите допълнителни приходи за изпълнени преди време задължения. Партньори, с които работите отскоро, интензивно ще се интересуват от мнението и професионалните ви препоръки. Ще създадете също нови контакти, от които ще пристигнат предложения за допълнителна работа. Във ваш интерес е да не прекалявате с претенциите, с очакванията, с преумората и доверието. Успеете ли да запазите чувството си за мярка, няма от какво да се безпокоите.

Дева

Съществените ангажименти ще се разгърнат в две направления. Или ще се наложи да се занимавате с ремонт, строителство, закупуване на недвижимо имущество, обзавеждане. Или с организацията на продължително пътуване, преместване на ново работно място, местоживеене. Източник на личните или по-скоро домашните проблеми, може да се окажат междуроднинските отношения между вас и децата или родителите ви. При всички случаи ще са решими, но с цената на допълнителни разходи. Основната причина за разногласия ще са различията в ценностната ви система.

Везни

Събитията може да не са жизнеопределящи, но ще са приятни, стимулиращи и ежедневни. Ще успеете да осъществите повече от едно свое желание, ако е свързано с кратко пътешествие, среща със стари приятели, които не сте виждали отдавна или не особено скъпа покупка, за която от доста време си мислите. В този ред на мисли е препоръчително да не прекалявате с разходите, което означава да не „угаждате“ на импулсивните си хрумвания. Спънките и затрудненията вероятно ще са свързани с попълване и оформяне на документи, бъдете старателни.

Скорпион

По обективни причини на моменти разходите значително ще превишават приходите ви. Ще се налага да действате бързо, решително, но обмислено и отговорно. Промените няма да са кардинални и ще са свързани с професионалните ви задължения и изяви. Обстановката на работното място на моменти ще е доста нажежена. Проявете търпение и не се опитвайте да променяте характери. Преди да се намесите в какъвто и да било спор, преценете обективно доколко околните са готови да вникнат в аргументите ви, колкото и да са логични. За трудните моменти търсете нестандартни варианти.

Стрелец

Ще се наложи непрекъснато да разпределяте силите си между домашните и професионалните ангажименти, бизнеса и децата си, обучението и грижата за близките. Сериозните затруднения ще са свързани с недостатъчно финансови наличности и необходимостта да се съобразявате с чуждо мнение. Постъпленията ви ще са ограничени, но пък ще са постоянни, което ще ви дава добра възможност да ги разпределите по най-правилния начин. Особено задоволство ще изпитате от дейности, изискващи творчески подход и вдъхновение. Новите замисли ще са интересни, но е рано да мислите за осъществяването им.

Козирог

Динамичен и нееднозначен период. Събитията ще се развиват на спадове и възходи. Интересното е, че там, където сте били сигурни в успеха си, ще се разминете с него, а занимания, които не са ви били ясни и сте се съмнявали в себе си, ще се получат повече от добре. Проблемните ситуации ще са свързани с личните отношения. Овладейте реакциите и не бързайте да критикувате, заплашвате, обвинявате, защото съвсем скоро ще съжалите за поведението си. Обстановката на моменти ще е доста неясна, което ще затруднява анализа и заключенията ви, но пък няма да можете да се оплачете от скука.

Водолей

Още в самото начало на седмицата е възможно да получите допълнителни финансови постъпления от дейност, завършена в края на предишната година. Ще се почувствате не само доволни, но и окуражени, а и мотивирани за осъществяване на следващите си оригинални замисли. Бързо ще напреднете с тях, особено ако са свързани с използване на ресурсите на интернет. Предстоят нови запознанства и може би благодарение именно на тях, преодоляване на остра разправия със стар приятел. В края на седмицата е възможно да направите кратко, но запомнящо се пътешествие.

Риби

Динамичен и едновременно с това доста напрегнат период. Изненади няма да липсват, но имайте готовност, че не всички ще са особено приятни. Затрудненията ще са предимно в професионалната сфера, уреждането на дългосрочни сделки, забавяне или отлагане на доставки, неуспешна връзка с отдалечените партньори. Хубавото е, че ще успеете да довършите голяма част от започнатите занимания и успоредно с това да подготвите началото на предстоящите. Не се заемайте с проекти, обещаващи бързи и големи печалби, ще се окажат „бомба със закъснител“. Напредъкът ви може да е бавен, но пък ще е устойчив.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари