IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 черти, които отличават майките от зодия Лъв

22 август 2016 13 40

Какви са те?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Майките от зодия Лъв са известни с това, че са царици. Те мислят, че светът се върти около тях и обичат драмата, блясъка и светлината да бъде насочена винаги върху тях.

Разходете се из апартамент на жена Лъв и ще ви направят впечатление приказните полилеи и ярките цветове. Дори и да претендират, че са срамежливи, те обичат да живеят с внимание.

Тези жени са родени лидери и имат способността да постигат всички свои мечти, а когато станат майки, насочват цялото си внимание към своите деца.

Представяме ви пет начина, по които да разпознаете майката, родена под знака на Лъва.

1. Те показват своята гордост

Майките от зодия Лъв обичат силно. Те обичат показността, своята привързаност и дълго време ще оставят следи от червило върху бузата на своите деца.

Ще присъстват на всяка спортна игра на децата си и ще губят глас в края ѝ заради постоянно викане. Ще записват всяко едно ваше постижение от първите ви стъпки до първото ви завършване. Те живеят за тези моменти, защото ги изпълват с гордост и щастие. Вярват, че децата им са най-добрите и дълги години ще пазят и най-малките подаръчета и жестове от своите деца.

2. Те са най-строгите родители

Родени лидери, майките от зодия Лъв са шефовете. Знаят как и кога да определят правилата и винаги хващат децата си и в най-малкото им нарушаване. Мислите си да ги излъжете? По-добре недейте. Тези майки са готови на всичко, за да защитят децата си и това им е основен и приоритет. Дори и да има финансови проблеми, майката от зодия Лъв ще направи всичко възможно потомството ѝ да има само най-доброто.

3. Те са открити и честни

Майките от зодия Лъв нямат срам, дори и за своето минало. Те ще ви разкажат всичко в живота си, дори и да не е приятно. Вместо да „приютяват“ децата си, те ще ги насърчат в създаването на страхотни отношения със себе си. Държат много всичко да се знае и често са по-скоро най-добър приятел, отколкото майка.

4. Те са малко егоцентрични

Жените от зодия Лъв буквално си мислят, че са центъра на Вселената и никой не може да ги вини за това. Децата им може да се почувстват сякаш в сянка на своята родителка, но ако са достатъчно големи късметлии, тя постоянно ще изтъква успехите и постиженията им. Тя обича потомството си такова, каквото е.

5. Те обичат драмата

Да, майките от зодия Лъв ще ви оставят драматични съобщения в притеснение от това къде сте, в случай, че не върнете обаждане до 30 минути. Ако имате проблем, тя смята, че е човекът, който трябва да го реши за минути и са готови да стигнат крайности.

Това са майките, които имат навика да правят от мухата слон, а преиграването и подценяването могат да станат техни прякори. Въпреки това, те са прекрасни родители, които са готови на всякакви жертви, за да бъде добре детето им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари