IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 май

10 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте с умерено темпо и отчитайте степента на влияние на отделните личности или случки. Постарайте се да анализирате събитията и да реагирате разумно, игнорирайки емоциите. Намалете инициативата както в личен, така и в делови план.

Телец

Прекалено сте откровени и готови да споделяте намеренията си дори с личности, които не познавате твърде добре. Въздържайте се от подобни волности, податливи сте на влияние и може да станете жертва на интрига.

Близнаци

Ще се коментират въпроси, свързани със задълженията ви и с начина на заплащане на свършената работа. Наблюдавайте реакциите на събеседниците си и се възползвайте дори от минимални възможности да диктувате условията изцяло или частично. Не се вторачвайте в незначителни подробности.

Рак

Ще се справите с деловите задачи, ако взимате предвид всички евентуални рискове и не надценявате възможностите си за въздействие върху останалите участници в екипа. Не е изключено да ви връхлетят съмнения за допуснати стари грешки, натрапчиви мисли на тема „провал“.

Лъв

Желателно е да създадете баланс между личните и професионалните задачи. Ако имате финансови задължения, то постарайте се да ги погасите. Подхождайте безпристрастно към критичните ситуации, ако се налага да се намесите.

Дева

За предпочитане е да се заемете със самостоятелна работа, която изисква внимание и предвидливост. Ще имате възможност да се справите с уреждането на финансов въпрос. Възможни са задръжки, свързани с транспорта.

Везни

Ако трябва да уреждате въпрос, свързан с кредит, застраховка, ипотека, то запознайте се подробно с условията, предлагани от всички институции. Не се увличайте по лъскави реклами, ще претърпите материални загуби. Консултирайте се със специалист, ако ви е трудно да се ориентирате в ситуацията.

Скорпион

Заемете пасивна, наблюдателна позиция. Това ще ви даде възможност да реагирате гъвкаво, когато се наложи. Проницателни сте и ще забележите детайли, които трябва да избегнете, защото са неизгодни за вас.

Стрелец

Заемете се с рутинните задачи, където нищо не би могло да ви изненада. В рамките на деня ще има непредвидени ситуации. Желателно е да реагирате спокойно, обмислено и без излишна настоятелност.

Козирог

Избягвайте заниманията, изискващи сръчност. Не е изключено през деня да се наложи да сменяте посоката от една работа към друга. Неприятното е, че ще трябва да изоставите онова, което ви е интересно в полза на онова, което е задължително.

Водолей

Податливи сте на влияние в емоционален план. Вниманието ви е насочено много повече към настроението и реакциите на околните, отколкото към реализацията на собствените ви задачи. Въздържайте се от активни действия, за да елиминирате възможността за грешки.

Риби

В състояние сте да усвоите голямо количество информация за кратко време. Не е изключено да се наложи да предприемете кратко пътуване, което ще започне с незначителни проблеми и ще завърши с романтични емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари