IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 юли

18 юли 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Между основните занимания ще се наложи да отделите време и за решаване на някои практически въпроси. Прегледайте подробно документите, свързани с банковите ви наличности. Не е изключено да откриете грешка, която е желателно да коригирате своевременно.

Телец

Противоречиви мисли изпълват съзнанието ви при това от най-различно естество. Имате желание да ги споделите, но е по-добре да не го правите. Ще ви е трудно да се изразите ясно, конкретно и може да се натъкнете на безразличие, което ще ви развали настроението.

Близнаци

Не се опитвайте да демонстрирате способностите си. Колкото по-скромно и по-незабележимо действате, толкова по-добри ще са резултатите ви. Някои задачи ще са спешни, реагирайте гъвкаво. Не са изключени затруднения по време на пътуване и при уреждане на финансови въпроси.

Рак

Занимавайте се предимно с текущата си работа, не е време да създавате дългосрочни стратегии. Преценявайте подробностите, базирайки се на досегашния си опит. Свързвайте отделните елементи логично, съществуват предпоставки за грешка.

Лъв

Обсъждайте всички битови въпроси с близките си. Въздържайте се от разходи, които не са одобрени от семейния съвет. На работното място обстановката ще е спокойна, но ако работата ви е свързана с хора бъдете предпазливи, съществува предпоставка за вирусна инфекция.

Дева

Не са изключени трудности в комуникацията днес. Може да ви се стори, че разговаряте на различни езици с околните. Избягвайте уреждане на въпроси, свързани със застраховки, транспортни билети, ремонтни услуги. Много е вероятно да не получите онова, което си представяте.

Везни

Не се занимавайте с дългосрочни инвестиции, оформяне на кредити, авансови плащания на услуги. Вместо това ориентирайте вниманието си към издирване на информация по професионални въпроси и запознаване с нормативната база, регламентираща въпросите, които ви интересуват.

Скорпион

Не е изключено да получите интригуващо предложение за нова работа или съвместен бизнес. Уточнете финансовата рамка и се опитайте да постигнете взаимноизгодни условия. Ако събеседниците не приемат аргументите ви, значи е по-добре да изчакате.

Стрелец

Някои случки от днешния ден ще ви покажат, че твърдението „дребните камъчета обръщат колата“ е съвсем основателно. Незначителни на пръв поглед пропуски в работата ви ще станат повод за разправия или ще ви върнат към стари задачи. Действайте без излишни емоции, ако искате да се справите бързо.

Козирог

Всичко ще се случва по-бавно, отколкото си представяте, но това не бива да ви разваля настроението. Приемете го от положителната страна, така ще имате възможност за контролни проверки и ще сте много по-сигурни в крайния резултат.

Водолей

Много въпроси ще се нуждаят от дискусии и доуточняване, така че почти целият ви ден ще бъде ангажиран с разговори. Част от тях може да прекрачат добрия тон и да се превърнат в ожесточени спорове. Дистанцирайте се своевременно, за да не ви натоварят с чужди грешки.

Риби

Ще се занимавате с различни въпроси от битов характер днес. Дори на работното място може да се наложи да обсъждате подробности, свързани с ремонт, мебелировка, обновяване на техниката. Въздържайте се от окончателни решения, ако не сте имали време за задълбочен маркетинг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари