IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям и Хари отбелязват дискретно смъртта на принцеса Даяна

30 август 2017 08 40

Те ще почетат майка си ден по-рано

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принцовете Уилям и Хари ще почетат паметта на майка си принцеса Даяна днес – ден преди 20-годишнината от смъртта ѝ в автомобилна катастрофа в Париж, предаде Ройтерс.

Двамата братя ще се срещнат с представители на благотворителни дружества, подкрепяни от принцеса Даяна, в двореца Кенсингтън – нейна бивша резиденция и техен настоящ дом.

Две десетилетия след кончината си на 31 август 1997 г. името на Лейди Ди отново е на първите страници. Нови разкрития за личния ѝ живот и куп телевизионни документални филми се появиха около датата на годишнината от смъртта ѝ.

Принцовете Уилям и Хари дадоха своя принос за някои от документалните продукции, но за разлика от предишни години ще отбележат случая по-дискретно. В самия ден на годишнината те ще почетат майка си насаме.

Днес, преди да се срещнат с представители на подкрепяни от принцеса Даяна благотворителни дружества, принцовете Уилям и Хари ще се включат в обиколка на една от градините на двореца Кенсингтън, временно трансформирана в памет на Лейди Ди. В т. нар. Бяла градина са посадени бели английски рози и незабравки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
ЕТО КАК СЕ ОКАЗА,ЧЕ ДВАМЦАТА НЕ СИ ПРИЛИЧАТ ТВЪРДЕ- ОНЗИ ВЛЯВО ПРИЛИЧА НА ЦЪРНИЯ УРУНГЕЛ ДЕТО ИМ СЕ ВОДИ БАЩА А ОНЗИ ВДЯСНО ПРИЛИЧА НА МАЙКА СИ И НА БАЩА СИ,СИРЕЧ НА ЧОВЕК.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар