IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дева: Годишен и любовен хороскоп за 2018 година

20 декември 2017 15 20

Какво очаква представителите на този знак през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Девите са чисти и предпазливи и през годината на Петела успяха да постигнат добри резултати благодарение на тези качества. Годината на Жълтото земно куче също се очертава като повече от хубава.

Късметът ще бъде с Девите още от пролетта. За тези, които имат бизнес, вратите ще бъдат широко отворени. Вашата задълбоченост ще бъде оценена, а бизнес партньорите ще могат да разчитат на вас.

Ако през март и април Девите ще се радват на успехи в професионалната сфера, то през май ще трябва да си припомнят, че имат и личен живот. Спрете да се карате с роднините и се научете да преговаряте. Семейните трябва да обърнат повече внимание на половинката си, а времето е подходящо да планирате почивка, която да превърнете във втори меден месец.

Свободните Деви ще имат успехи на любовния фронт чак през лятото. За сметка на това пък може да се окаже, че ще намерите своята половинка за цял живот.

Вие не обичате планираните неща, но август е най-подходящият месец да се отдадете на заслужена почивка.

През есента ви очакват сериозни изпитания, не са изключени и сериозни сделки, които ще променят вашето финансово състояние. Необходимо е да сте съсредоточени и да внимавате с документите.

До декември Девите ще се радват на стабилност във всички сфери на живота. За да дойде последният месец на годината, когато със задоволство ще отбележите, че банковата ви сметка е набъбнала, а в интимен план всичко може да бъде описано с една дума – идилия.

Основният съвет от звездите за 2018 г. – опитайте се да се отървете от самокритиката, защото сте почти перфектни. Все пак оставете поне един малък недостатък.

Любовна прогноза за Дева за 2018 година

Като цяло Девите ще се радват на една изключителна година на интимния фронт. Все пак добрата прогноза не бива да ви прави пасивни, в любовта не сте важни само вие.

Дева, първа декада (24 август – 2 септември)

През 2018 г. ще бъдете изключително скромни и деликатни, което ще провокира много ухажори да потърсят път към вашето сърце. Необвързаните ще се радват на голям интерес и ще има моменти, в които изборът ще бъде труден. Само не залитайте в отношения, които могат да ви отведат до олтара. Просто грабнете изкушенията... Ако плувате в семейна лодка, опитайте се да слушате желанията на партньора и спазвайте изградените между вас правила.

Дева, втора декада (3 – 13 септември)

Показността е чужда на родените в тази декада, но вашата сдържаност ще действа като притегателна сила на проектопартньорите ви. Все пак понякога си позволявайте някои ексцентричности и крайности, това ще ви направи още по-желани. Годината ще бъде изпъстрена с приключения на любовния фронт и само от вас ще зависи дали ще намерите подходящия човек, с когото да задълбочите отношенията си.

Дева, трета декада (14 – 23 септември)

Девите в тази декада ще изпитат мащабни емоции през тази година. Нищо чудно да открият своята голяма любов, но трябва да знаят, че техният човек ще ги преценява много внимателно. Което в един момент може да се окаже дразнещо. Просто трябва да имате търпение. Ако всичко завърши с щастлив край – може да се стигне и до най-важната крачка – подпис.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари