IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които не обичат да се извиняват

27 март 2018 14 40

Те съжаляват, но не могат да го изрекат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Има хора, които отказват да се извинят, дори когато знаят, че са сбъркали. Всъщност астрологията може да има нещо общо с тази неспособност на някои да казват „извинявай“.

Те обикновено чувстват, че съжаляват, но просто не могат да изрекат думите. Извинението не ви прави слаби. Всъщност невъзможността да се извините е знак, че не сте емоционално зрели и че имате проблем да се справите с грешките си.

Кои са зодиите, които не се извиняват?

Близнаци

Те не разбират, че са направили нещо, за което трябва да се извинят. Склонни са доста бързо да се справят с негативните чувства и вероятно смятат, че това се случва и с останалите.

Тъй като Близнаците са толкова обаятелни, е трудно да им бъдете ядосани задълго, когато забравят да се извинят.

Стрелец

Родените под този знак са изключително добри в комуникацията и могат да се извинят по различни начини, без всъщност да казват „извинявай“. Те могат да ви дадат подарък или да ви изведат на среща – всичко, което може да ви отклони от факта, че те не изричат „съжалявам“.

Хубавото е, че макар да не признаят допуснатата грешка и да не се извиняват, вероятно няма да я повторят.

Козирог

Вероятно защото Козирозите са доста упорити, за тях е трудно да се извинят. Не че не съжаляват, те просто са склонни да преживяват този процес вътрешно, вместо да кажат „извинявай“.

Споделянето за тях не е лесно, а извинението вероятно ги кара да се чувстват прекалено уязвими. Ако имат гаранция, че ще им бъде простено, след като се извинят, вероятно ще го правят по-често.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари