IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви приятели сте според зодията? (II част)

22 април 2018 14 15

Качествата и недостатъците

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Приятелите ни карат да се смеем, съветват ни и ни утешават, когато сме потиснати, насърчават ни, когато се тревожим, и нека бъдем честни – понякога ни подлудяват.

Но въпреки това са незаменими. Какво бихме правили без тях? Разчитаме, че те ще ни кажат истината, ще бъдат до нас и ще ни подкрепят. И независимо от знака, под който са родени, всички имат своите прекрасни качества, заедно с някои не толкова прекрасни черти.

След като разгледахме какви приятели са представителите на първите шест зодии, предстои да разгледаме останалите шест.

Везни

Любвеобилните Везни нямат никакъв проблем със сприятеляването, тъй като това е един от най-добросърдечните знаци в зодиака.

Те обичат красотата и романтиката в отношенията, което ги прави идеалните приятели не просто за съвет, но и за изслушване.

Скорпион

Едва ли ще намерите по-верен приятел от родените под този знак. Те няма да споделят с никого вашите тайни, дори и да изразят неодобрение. Ако обаче ги пренебрегнете, те ще ви зачеркнат от живота си.

От тях може да очаквате дълбоки и предани отношения, а разговорите никога не са повърхностни.

Стрелец

Едно от най-добрите им качества е, че винаги ще ви кажат истината. Точно това е и най-лошото при представителите на тази зодия, тъй като някои хора не са готови да я чуят.

Стрелците наистина искат да опознаят дълбините на душата ви. И тази тяхна черта, заедно с честността им, ги прави едни от най-добрите приятели, които можете да имате.

Козирог

Земният Козирог е онзи трудолюбив приятел, който никога не се отказва. Те лесно се сприятеляват и обичат да са заети, затова може да бъде малко трудно да намерите време за среща. Дори и да сте били разделени много дълго време обаче, остава усещането за силна близост между вас.

Водолей

Свободните по дух Водолеи обикновено имат голям кръг от приятели от всички сфери на живота им.

Често не допускат хората достатъчно близо, за да не разбират истинските им чувства.

И все пак, никой друг, освен Водолеите, не може да събере една ексцентрична група от хора, които биха могли просто да станат по-добри приятели.

Риби

Рибите са онези приятели, които сякаш знаят как се чувствате във всяка ситуация – толкова добре, че ви се струва странно. Представителите на този знак са чувствителни, интуитивни, романтични и са големи мечтатели.

Има нещо вълшебно в приятелите Риби. Не се изненадвайте обаче, когато изчезват от живота ви внезапно. Най-вероятно ще доплуват обратно при вас, когато течението се промени.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари