IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 признака, че животът ви ще се промени към добро

1 юни 2018 15 00

Понякога нещо трябва да се разруши, за да се изгради отново

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В живота на всеки от нас идва момент, в който усещаме, че отчаяно се нуждаем от промяна. Тогава се появява усещането, че се намираме в коловоз и животът не се движи в никаква посока. Появява се и безпомощност, сякаш сме в капан.

Животът обаче се променя и това обикновено се случва, когато най-малко го очаквате. Ако внимавате малко повече и следите за определени знаци, те може да ви подскажат, че предстои промяна към нещо по-добро.

1. Осъзнаване

Започвате да осъзнавате какво има най-голяма стойност в живота ви и какво е почти лишено от такава. Разбирате колко важно е да бъдете обградени с позитивни личности и да отхвърляте всичко, което ви потиска.

Това е нещо, което се натрупва вътре във вас до момента, в който излиза с пълна сила и провокира промяна.

2. Емоционален катаклизъм

Един от най-големите признаци за това, че животът ви вече няма да е същият, е емоционалното сътресение. Чувството на безсилие, раздразнение и емоционалната потиснатост ще се промъкнат и ще ви разтърсят.

Появява се дисбаланс, който води до нарушаване на живота ви такъв, какъвто го познавате. Съвсем скоро обаче предстои да бъде изграден наново.

3. Правят ви впечатление неща, които преди сте игнорирали

Когато сте в зоната си на комфорт, сте склонни да игнорирате много неща. Тогава не обръщате внимание на възможностите и промяната не ви притеснява.

След това идва време, когато тя се превръща в единствения възможен вариант и ставате бдителни за нещата, които могат да доведат до промяна.

4. Чувствате се изолирани

Това е един от най-големите фактори в живота, който провокира обмисляне на решенията и дълбок размисъл върху собствените мисли.

Когато се чувствате потиснати и се намирате в коловоз, усещането за изолация неизбежно се промъква. Чувството на отделеност от останалите се появява, когато се опитвате да се свържете със себе си.

Това изолиране всъщност е нещо чудесно. То дава време за вас и мислите ви, за да може да изясните своите желания и мечти.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
bih iskala da se polu4i , no imam pretenciite da e s mujut , kogoto obojavam i obi4am li4no , bez tulkuvania , bez slujebni nameci
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар