IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 юни

6 юни 2018 05 40

Какво вещаят звездите за всяка зодия?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви е леко нисък днес. Няма да се наложи да се справяте със стресиращи затруднения, но всичко ще ви се получава по-лесно, ако преодолеете инерцията. В случай, че имате някакви финансови задължения е добре да ги ликвидирате.

Телец

Присъствието ви на публична дискусия или проява ще бъде свързано с интересни контакти. Някой ще ви впечатли с идеите си, а може и да ви предложи съвместна работа. Бъдете предпазливи, не обещавайте твърде много.

Близнаци

Може да ви хрумнат идеи за допълнителна работа, допълнителен източник на доход или поне начин за намаляване на разходите. Отделете време за обмисляне на подробностите, много е вероятно „от този храст да изскочи заек“. Изобщо, решенията, свързани с финансови въпроси днес ще ви се получават много лесно.

Рак

Творческият ви потенциал е силен и ще ви подскаже нов поглед върху съществуващи факти. Оттам ще ви хрумнат и по-ефективни решения. Не се безпокойте, ако се наложи да представите идеите си пред по-широка публика, ще спечелите вниманието и ще получите подкрепа.

Лъв

Ориентирайте вниманието си към стари проекти, които са ви затруднявали. Мисълта ви е силна и ясна. Ако работите последователно и методично ще оформите нови и доста по-ефективни решения, които ще подобрят и финансовите ви резултати.

Дева

Спокоен и плодотворен ден. Въздействието ви е осезателно и ще успеете да убедите събеседниците си в каквото сте решили. Ще успокоите и обстановката у дома. Не прекалявайте с разходите.

Везни

С кратко пътуване и материална придобивка ще е свързан днешният ден. Не е изключено да присъствате на краткосрочна форма на обучение, където ще повишите познанията си, а може и да промените начина на работа. Прегледайте банковите си сметки, за да „сте в крак“ с финансовото си състояние.

Скорпион

Прегледайте си задачите и се заемете с онези, които са свързани с външно участие. Контактите ви днес ще са интензивни и ползотворни. Всичко, за което имате нужда от съдействие ще се получи по желания от вас начин.

Стрелец

Ще намерите отговор на сложни въпроси, ако не спорите с хората от обичайното си обкръжение, а ги мотивирате да ви сътрудничат. Ще ви хрумнат и оригинални идеи за прекарване на отпуска или седмичната почивка. Не отказвайте на покана на приятели за среща, ще ви заредят с добро настроение.

Козирог

Не игнорирайте желанието на близките си за разговор. Вероятно ще искат да обсъдят с вас важен проблем. Ако нямате ясно решение по въпроса, който ги вълнува, възползвайте се от чужд опит или потърсете квалифицирана помощ.

Водолей

Опитайте се да довършите започнатото. Ще имате възможност да отстраните конкуренцията или да стабилизирате позициите си. Отделете време за любимите си занимания, ще ви тонизират и ще се отразят положително на творческия ви потенциал.

Риби

Спокойната обстановка днес ще бъде нарушавана само от нечие непреодолимо желание да ви вкара в конфликт. Реагирайте с усмивка и чувство за хумор, преценявайте изказванията си. Колкото по-малко знаят за вас, толкова по-добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари