IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 август

8 август 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоят непредвидени събития както в професионален, така и в личен план. Ще са свързани и с уреждане на финансов въпрос. Постарайте се да се възползвате максимално и да не повтаряте стари грешки.

Телец

Въздействието ви върху околните днес е особено силно. Всеки с радост ще ви помогне или ще ви услужи. Може би е време да поговорите с шефа на тема „заслуги и бонуси“. Ако не ви увеличи заплатата поне някоя еднократна премийка може да отпусне.

Близнаци

Професионалните занимания няма да са много, но ще са доста различни по характер. Няма да ви е лесно да се съсредоточите. Опитайте се да отклоните поне неформалните разговори, за да не ви обвинят, че си губите времето. Любимият човек ще ви изненада приятно.

Рак

Ще получите „закъснял ефект“ от предишна своя постъпка. Нещо, направено преди време ще напомни за себе си. Ако сте помогнали, ще получите помощ, ако сте навредили, ще се натъкнете на трудности. Помислете дали някои ваши възгледи не се нуждаят от промяна.

Лъв

Непредвиден, но належащ финансов разход със сигурност ще ви развали настроението. Не го приемайте твърде драматично, съвсем скоро ще възстановите стабилността на авоарите си. Ако се налага да пътувате и да шофирате, бъдете особено внимателни. Осигурявайте си чести кратки почивки.

Дева

Дайте възможност на околните да се справят самостоятелно. Вашата работоспособност е пословично висока и умеете да използвате времето си оптимално, но не очаквайте същото от другите. Особено важно е да търсите синхрон с членовете на семейството, всичко друго ще е погрешно.

Везни

Професионалните ви ангажименти ще са в рамките на обичайното, така че ще разполагате с достатъчно време за възстановяване на силите. Използвайте част от него за спортни занимания или разходка сред природата. Избягвайте контактите с непознати и не се изкушавайте от мисълта за нова любовна авантюра.

Скорпион

Следете съобщенията и електронната си поща. Не е изключено да получите предложение за безплатно участие в уебинар или друга форма за онлайн обучение. Включете се, ще научите актуалните новости във вашата сфера и ще създадете полезни контакти. Наскоро оформена връзка с романтичен привкус ще завърши така незабелязано, както е започнала.

Стрелец

Спазвайте правилата и се въздържайте от импулсивни реакции. Не всичко ще се получава според предпочитанията ви, но и да повишите тон, ефектът няма да е по-различен. Не обсъждайте любовните си връзки и преживявания, ще споделят тайните ви точно там, където не трябва.

Козирог

Колегите негласно ще ви поверят управлението на работата днес и ще очакват от вас оригинални идеи. Не се отказвайте, те солидарно ще се включват във всички етапи без да изразяват недоволство. Ако се налага да пътувате служебно, не го отлагайте.

Водолей

В състояние сте да се справите с всичко, с което се налага, но не се опитвайте да „пробивате стената с глава“. Ако нещо не се получава от първия път, трябва да спрете, да помислите и да смените тактиката. Рано е да обсъждате резултатите.

Риби

Заниманията ви днес ще са в по-голямата си част екипни. Обръщайте внимание на разговорите, които колегите повеждат. Не участвайте, ако се обсъждат твърде лични въпроси. Може би някой просто се опитва да измъкне от вас тайните ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари