IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имате поща: Британка предлага секс кукли под наем

16 октомври 2018 15 00

Жената е майка на четири деца, праща куклите по куриер

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бизнес оферта идва изненадващо от Великобритания. Джейд Станли, която е майка на четири деца е решила да подсигури финансово наследниците си като се захване с доста странен бизнес, а именно: предлага секс кукли под наем срещу 345 британски лири за една седмица, пише в. „Metro“.

Жената първо е имала верига магазини за шезлонги, но вдъхновена от сексуалната куклена индустрия решила да смени бизнеса. За този „отрасъл“ научила от статия във вестник и сега и тя признава, че бизнесът й процъфтява.

Предприемчивата 35-годишна Станли от град Бромсгроув от графство Уостършър открила празната все още ниша в пазара и бързо решила да се възползва от нея. По думите ѝ бизнесът й се развива много добре и тя е разработила няколко бюра в страната. Клиентите могат да си изберат 6 кукли от женски пол и една от мъжки. Пратката се доставя до клиента в дискретен кашон от дискретен куриер. Потребителите предварително могат да уточнят какъв типаж желаят да наемат под наем, цвят на кожата, на косата, на очите и т. н.

Джейд Станли обяснява, че куклите са в помощ на хора, които търсят утеха, но не се чувстват добре в социални ситуации. По думите ѝ сред клиентите ѝ са хора, загубили партньорите си и намиращи прилика с някоя от куклите. А те носят имена като Сиена и Синди. След като куклата се върне в компанията, тя се почиства старателно, а половите ѝ органи се заменят с нови.

Станли добавя, че е трудно да определи какви хора точно са основните ѝ клиенти, защото според нея те са на всички възрасти. „Ние дори получаваме запитване от двойки, които искат да си направят тройка, но се чувстват неспокойни да видят друг човек до партньора си“, обяснява още собственичката на този бизнес.

Джейд споделя, че в момента куклите ѝ са резервирани за следващите няколко седмици и чака нова доставка от завод в Китай, откъдето поръчва куклите. „Пазарът е толкова голям и няма да спре дотук“, обяснява още Джейд Станли и вярва, че ще увеличи бизнеса си.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари