IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрата тренировка според вашия зодиакален знак (2 част)

28 октомври 2018 15 15

Някои зодии се нуждаят от по-леки упражнения

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Има хора, които обичат да тренират повече от други. Това твърдят астролози, според които нагласата на всеки от нас за физическо натоварване зависи от зодиакалния му знак.

По-сериозното физическо натоварване не е за всеки. Има неща, които просто не се отдават на някои. Ако все още се лутате дали да тичате в парка, да ходите на йога или просто да лентяйствате пред телевизора... След като вчера ви дадохме няколко съвета кой вид тренировка е подходящ за първите шест зодии, ето и останалите от зодиака.

Везни

Те не обичат монотонността. Животът им трябва да бъде динамичен и разнообразен. Затова им е необходимо натоварване, с което да не скучаят.

Така наречените фат бърнинг упражнения, които комбинират тае-бо, танци и аеробика са идеални за везните. Може да се изпълняват 2-3 пъти седмично. Намаляват мазнините и стягат цялото тяло.

Скорпион

В тях има тъмна и светла страна. Хората с този знак непрекъснато се лутат между двете и са в постоянен конфликт със себе си и околните. Необходима им е активност, която да ги постави на място и с която да намалят темпото.

Кундалини йога или „йога на осъзнаването“ е нещо, което може да опитат Скорпионите. Трябва обаче да имат достатъчно търпение. При нея успешно са комбинирани медитация и движение. Изпълняващите асаните могат да достигнат до дълбините на душата си и да разберат от какво всъщност се нуждаят.

Стрелец

Стрелците обичат да се вглъбяват в нещата, а това понякога им пречи. Наричат ги търсачи на духовното. Ето защо също като Скорпионите се нуждаят от някой вид йога.

Бикрам йога, която се изпълнява в помещение, в което температурата е по-висока, съчетава 26 асана от класическата йога и две основни техники на дишане. Те ще научат стрелците на търпение и самоконтрол в напрегнати ситуации.

Козирог

Хората, родени под този знак, държат на личните успехи и са готови на всичко, за да ги постигнат. Те имат високи очаквания за всичко около тях. Критиката към тях подхранва амбициите им.
Кратките и интензивни тренировки са идеални за козирозите. Чрез тях те ще станат по-издръжливи, силни и точни. Тези упражнения развиват баланса на тялото и помагат за подобряване на концентрацията.

Водолей

Притежателите на тази зодия са странни птици, от които може да се очаква всичко. Те държат да са независими и оригинални. Понякога са прекалено емоционални или непрактични.

Ако останалите от зодиака ходят на фитнес, бягат в парка или са на диета, Водолеите ще бъдат на нещо съвсем различно, с което хем да постигнат желаните резултати, хем да блеснат. Спинингът е едно от нещата, което би им паснало. По време на тази високоинтензивна тренировка те ще се заредят с хъс и много положителни емоции.

Риби

Индивидуалисти с тежък нрав. Понякога са доста затворени в себе си. Държат на романтиката и са по-смирени в сравнение с другите зодии. Нужни са им тренировки, които са по-леки, например с елементи от екзерсис. При тях има комбинация от балетни движения и някои основни видове танци. Те не трябва да ги натоварват толкова физически и емоционално, а по-скоро да ги развличат.

Още по темата:

Най-добрата тренировка според вашия зодиакален знак (1 част)

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари