IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 ноември

2 ноември 2018 06 22

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте в подробности всичко, с което възнамерявате да се захванете. Ако ще пътувате, уточнете маршрута си; ако ви предстоят делови срещи разберете интересите на събеседниците си. Днес сте в състояние да направите всичко много по-бързо и по-ефективно от обикновено.

Телец

В състояние сте да си създадете перфектната организация на работа и да принудите околните да се съобразяват с изискванията ви. Бъдете изключително внимателни, ако общувате със задгранични партньори или обработвате документи на чужд език. Незначителна грешка може да създаде сериозни проблеми.

Близнаци

Не разпилявайте вниманието си. Опитайте се да действате целенасочено, да овладеете привичната си хаотичност. Възможно е да попаднете в някаква комична ситуация, с която ще се справите, но първоначално ще се почувствате като „в небрано лозе“.

Рак

Ще получите похвали, комплименти, висока оценка, ще се почувствате търсени и значими. Порадвайте се на „минутата слава“, но стойте стабилно на земята. Демонстрацията на самочувствие ще ви създаде врагове по-бързо, отколкото можете да предположите.

Лъв

Бъдете особено внимателни при уреждане на финансови въпроси. Четете документите обстойно, а текстовете със ситен шрифт още по-задълбочено. Преценявайте и разходите си, не купувайте каквото и да било подтикнати от мимолетен импулс. Ще съжалявате.

Дева

Някаква нова, непозната дейност, възложена днес ще ви въодушеви и амбицира. Ще ви хрумнат поредица идеи за реализация. Не се опитвайте да се справите самостоятелно, координирайте усилията си с екипа. Крайният резултат ще зарадва всички.

Везни

Домашните и битови задачи ще се окажат по-важни от всички останали. Може да се наложи да си осигурите свободен ден от професионалните занимания и да направите непредвидени разходи. Действайте решително, колкото по-бързо се справите, толкова по-добре.

Скорпион

Не се доверявайте на очевидното. Проверявайте дори детайли, които на пръв поглед ви изглеждат абсолютно ясни. Вечната подозрителност и изследователският ви талант ще се окажат изключително полезни.

Стрелец

Не вярвайте на нищо, което чувате, ако не е подкрепено с неопровержими факти. Особено ако някой се опитва да коментира ваш приятел, роднина или съсед. Не изказвайте и мнение по обсъжданата тема. Не е подходящо днес да подписвате важни документи.

Козирог

Намалете контактите, инициативата и изобщо, постарайте се да останете в сянка. Слушайте, наблюдавайте и си правете заключения върху чутото. Ще ви подскажат полезни корекции, които бихте могли да въведете в текущата си работа.

Водолей

Не прибързвайте, ако обмисляте някаква промяна. Бъдете още по-предпазливи, ако тя ще се отрази на финансовото ви състояние. Споделете намеренията си с приятели, на които имате доверие и не се сърдете на критиките им.

Риби

Ще се наложи да участвате в някаква професионална дискусия. Формулирайте идеите си разбираемо. Някои ваши предложения може да бъдат разбрани погрешно и да се натъкнете на тотален отказ от съдействие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари