IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 ноември

4 ноември 2018 09 12

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: istock

Снимка: istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не набелязвайте нищо конкретно. Занимайте се с изостаналите дреболии. Организирайте си кратко пътуване или посещение на мероприятие с интелектуална насоченост. Някой ще ви се извини за предишно провинение. Приемете го с усмивка и без коментар.

Телец

В началото на деня ще имате възможност да останете сами със собствените си мисли, да се погрижите за имиджа си или за духовните си нужди. През втората половина ще сте в компания на приятели и ще се заредите с оптимизъм и добро настроение.

Близнаци

Тонусът ви е леко нестабилен. Малко трудно за вас, но все пак е желателно да намалите контактите. Дайте си сметка какво ви тревожи вместо да споделяте и обсъждате вълненията си. Настроението ви е романтично и ще се почувствате много по-добре в камерна, отколкото в шумна компания.

Рак

Неканени гости ще ви изненадат, но и ще ви зарадват. Първоначално може да се обезпокоите, че не сте подготвени за такова посещение, но благодарение на светкавичната намеса на любимия човек, ще преживеете незабравим ден.

Лъв

Финансовото ви състояние е нестабилно, но имате нужда от някакво развлечение. Действайте с въображение и преценете какво може да си позволите без да опразните портмонето си до дъно. Посетете близка историческа местност. Ще научите полезни новости.

Дева

Следвайте личните си желания. Не отлагайте дейности, свързани със здравето или добрия ви външен вид. Ако сте решили да правите покупки, избирайте ги така, че да съчетаете изгодна цена с практическо приложение и естетическо въздействие.

Везни

Отдайте се на любимите си занимания през деня, а вечерта си организирайте някакво предпочитано мероприятие в компанията на приятелите си. Вероятно в групата ще се включат и личности, които не познавате, но ще ви заинтригуват.

Скорпион

Спазвайте правилата и уважавайте чуждото мнение. Отнасяйте се с близките си като с равни, независимо от възрастовата разлика. Резки или груби изказвания днес ще ви направят много лоша услуга.

Стрелец

Още в началото на деня ще се струпат текущи проблеми, чакащи незабавно решение. Независимо от всичко е по-добре да изчакате, да обмислите вариантите и след това да пристъпвате към активни действия. Отделете времето следобед и вечерта за пълноценна почивка.

Козирог

Не робувайте на предразсъдъци, но и не прескачайте установените традиции. Съобразявайте действията си с характеристиката на заобикалящата среда, особено ако сте на ново място. Избягвайте инициативата по теми, с които не сте наясно. Отстоявайте принципите си в рамките на добрия тон.

Водолей

Ще получите интригуваща информация за стар познат, с когото от години сте прекратили взаимоотношенията си. Вероятно ще имате и възможност да ги подновите. Нищо не ви струва да го направите, скоро ще се убедите, че е било добра идея.

Риби

Намалете инициативата във всички направления и най-вече при уреждане на любовните си отношения. Не е желателно да си насрочвате романтични срещи за днес. Предпочетете компанията на приятелите си, ще се почувствате далеч по-комфортно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари