Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Придържайте се към правилата, защото в доста случаи днес ще ви е трудно да решите как трябва да реагирате. Преценявайте дали сте самостоятелни или зависими и съобразявайте тактиката си с това условие. Тонусът ви може да е леко нестабилен.

Телец

Близък роднина или приятел може да ви увещава да започнете заедно нещо ново. Не се изкушавайте от предложението, колкото и интригуващо да ви изглежда. Нито имате представа какъв трябва да е крайният резултат, нито пък дали разполагате с нужните ресурси.

Близнаци

Реагирайте много внимателно, ако се налага да се включите в екипна задача под чуждо ръководство. Изисквайте точни указания за очакваната от вас работа, както и обезпечението, с което трябва да разполагате. Не позволявайте да ви манипулират или обвиняват в липса на професионализъм.

Рак

Част от ситуациите, в които попадате днес може да ви се сторят доста необичайни. Доверете се на интуицията и фантазията си. Крайният резултат ще се окаже доста комичен и истински ще се позабавлявате.

Лъв

Опитайте се да отложите или да не се занимавате с всичко, което ви изглежда съмнително и за което се чувствате неподготвени. Събитията ще са противоречиви, а изказванията на хората, на които разчитате ще са доста мъгляви и неопределени. Не е желателно да пътувате и да уреждате дългосрочни финансови сделки.

Дева

Изведнъж по стечение на обстоятелствата може да попаднете в доста враждебна среда. Запазете спокойствие и проявете наблюдателност и предпазливост. Следете действията на конкурентите си, ще се опитат да ви навредят.

Везни

Венера, вашата управителка най-после ще започне да се движи директно. Ще бъдете принудени да промените някои лични планове, защото изпълнението им ще зависи и от външна намеса. Занимавайте се предимно с рутинните си текущи задължения без проява на излишна инициатива.

Скорпион

Не разчитайте на късмет. Мобилизирайте се, затрудненията ще са повече от обикновено. Ще се справите по-лесно, ако овладеете емоциите и заложите на присъщата си недоверчивост.

Стрелец

Някой ще се опита да ви постави в изключително неблагоприятна ситуация „между чука и наковалнята“. Не позволявайте да ви превръщат в „боксова круша“, за нечие лошо настроение. Отстоявайте независимостта си.

Козирог

Ще се променят условия, свързани с ежедневието на ваши приятели. Част от тях ще са повод за радост, но нещата няма да се разминат без участието ви. Дали ще е свързано с директна помощ или само със съвети не се знае, но ще ви е приятно, независимо от допълнителното натоварване.

Водолей

Марс най-после ще излезе от вашия знак и преместването му ще се отрази на действията ви. Ще сте много по-екипни, склонни на отстъпки и отчитащи чуждите интереси. Намалете инициативата и действайте едновременно както по текущата си работа, така и по завършените задачи. Част от тях ще можете да прецизирате.

Риби

Навлизането на Марс във вашия знак ще се отрази както на съзнателните, така и на подсъзнателните ви действия. Ще станете много по-амбициозни и самоуверени, но и много по-непредпазливи. Въздържайте се от пориви на отмъстителност, ще си навредите.