IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 декември

8 декември 2018 08 00

Какво ви очаква днес?

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подгответе се психически за много изненади и не всички ще са приятни. Възможно е да преживеете стресови ситуации, които да нарушат душевното ви равновесие. Не се отчайвайте от неуспехите и не се главозамайвайте от постиженията си.

Телец

Вероятно ще се наложи да отстоявате принципите и свободата си в нравствено отношение. Възможно е да ви съобщят неприятни новини, които да предизвикат материални разходи. Не позволявайте да ви внушават чуждо мнение.

Близнаци

Преценката ви за фактите и събитията е прекалено субективна и идеалистична. Това може да предизвика не само разочарования, но и материални загуби. Внимавайте какво приказвате, за да не се наложи да се оправдавате или да изпаднете в много неудобна ситуация.

Рак

Ще се справите със стар проблем, който от доста време ви безпокои. Следобед ви очакват поредица непредвидени дребни задачи, неприятни новини, домашни разправии, но ако се заредите с търпение всичко ще си дойде на мястото без много усилия.

Лъв

Ще имате възможност да се занимавате само с неща, които ви харесват. Дребните текущи задачи няма да ви отнемат много време и сили, ако не се разпилявате на няколко места. Не се подвеждайте по чуждо мнение и не се изнервяйте, ако околните не са съгласни с решенията ви.

Дева

Труден ден, свързан с големи финансови разходи в резултат на скъпа, но ненужна покупка. Дребна разправия с близките може да прерасне в непредсказуем скандал. Причината обаче е ваша грешка или пропуск.

Везни

Ще ви поканят на много мила среща с приятели, но това до голяма степен ще ви умори, а може и да ви отегчи. Не бързайте да си правите прибързани изводи, не се огорчавайте от недоразуменията, не се връщайте към неприятни случки от миналото.

Скорпион

Вероятно ще се наложи да изплатите стар заем или кредит и това ще се отрази много зле на финансовото ви положение. Не се конфронтирайте с близките си и не приемайте себе си като непогрешима личност.

Стрелец

През целия ден ще изникват недоразумения с най-близките ви хора. Не се страхувайте да заявите твърдо позициите си. Действайте решително и недвусмислено. Разчитайте на интуицията си.

Козирог

Опитайте се да довършите докрай всички започнати днес дейности. Вероятно ще се натъкнете на много непредвидени затруднения, може да се наложи дори да направите някои допълнителни разходи, но най-важното е да не се отчайвате.

Водолей

Ако сте обмисляли някаква дейност свързана с пътуване, може да я осъществите днес. Очакват ви добри перспективи, запознанства и контакти, които ще изиграят огромна роля в професионалното ви развитие след време.

Риби

Духовните, творческите и сексуалните ви възможности нарастват. Време е да преосмислите някои от целите си. Парите невинаги са най-важното. Личностите, с които се запознаете днес ще изиграят важна роля в живота ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари