IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 декември

22 декември 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще са променливи и непредвидими. Хубавото е, че няма да се налага да бързате, а неприятното, че ще сте принудени да променяте плановете си. Бъдете внимателни, ако пътувате и когато се намирате на публични места. Съществуват предпоставки за инцидент.

Телец

Не отделяйте време за занимания, които изискват дълъг период за довършване. Занимавайте се само с най-актуалното по свой избор и предпочитания. Вечерта ще чуете приятни новини отдалече. Те ще отговорят на въпрос, който отдавна ви вълнува.

Близнаци

Един от дните, в които с каквото и да се захванете „удряте на камък“. Резултатите няма да ви зарадват. Част от задачите ще останат недовършени, а от довършените няма да сте доволни. Намалете темпото и не се състезавайте с времето. Очевидно моментът не е подходящ за намеренията ви.

Рак

Привечер Луната ще навлезе във вашия знак в най-пълния си вид. Някои неизвестности ще отпаднат. Ще разполагате с информация, която от доста време ви е необходима, за да подредите предпочитанията си. От думи ще можете да преминете към действия.

Лъв

Ангажиментите ви няма да са абсолютно задължителни и ще ви дават възможност за различни варианти на действие. Контактите ще са интензивни и предимно източник на добро настроение. Не прекалявайте с престой на ниски температури и с употреба на концентриран алкохол.

Дева

Въздържайте се от щедри обещания и прибързани решения. Почти до вечерта някои ваши намерения ще бъдат неизпълними по неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Преценете задълбочено дали наистина разполагате с всички условия за реализацията им преди да се заемете с тях.

Везни

Хрумванията ви са интересни, но без ясни очертания. Мислите, че сте в състояние да се справите с всичко, с което се заемете, но още в самото начало на която и да е задача ще установите, че нямате конкретна тактика. По-добре е да отложите намеренията си, отколкото да действате хаотично.

Скорпион

Заемете се с онова, което от доста време отлагате. Организирайте си среща с приятели, почетете книга, направете кратко пътешествие. Подарете си част от деня само за себе си и любимите занимания. Ще усетите как тонусът ви стабилно се покачва.

Стрелец

Някои постъпки на близките ви може да се окажат твърде подвеждащи и нелогични. Постарайте се да узнаете какви са намеренията им преди да се захванете със собствените си планове. Може да ви откажат помощ, но поне няма да ви пречат.

Козирог

Слънцето днес навлиза във вашия знак и рязко ще повиши енергетиката ви. Независимо от това е желателно да се забавлявате вместо да прекалявате демонстрирайки висока работоспособност. Споделете тревогите с близките си, реакцията им сама по себе си ще ви успокои дори да не кажат нито една дума.

Водолей

Тонусът ви е леко занижен и не е желателно да се захващате за трудоемки и уморителни задачи. В ранния следобед може да усетите отпадналост, настроението ви да е меланхолично. Трябва да решите какво ви е нужно: парти с подходяща компания или вглъбяване в хобито и собствените си мисли, след което да реализирате предпочитанието си.

Риби

Ако е възможно точно днес не се занимавайте с решаването на професионални въпроси. Нищо няма да е толкова спешно, колкото ви го представят и толкова доходоносно, колкото изглежда. Осигурете си спокойствие, за да стабилизирате душевното си състояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари