IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Годината на Жълтата Земна Свиня: Дракон

10 февруари 2019 15 15

Какво вещае 2019?

Снимка: istockphoto

Снимка: istockphoto

Драконът е жизнен, активен, открит, чистосърдечен, доверчив, енергичен, широко скроен. Той е чувствителен, изпитва безпричинно безпокойство. Стреми се към съвършенство и това го прави взискателен, както към себе си, така и към другите. Изисква много, но дава много повече. Раздразнителен е, думите му изпреварват мислите. Умее да дава полезни съвети, но робува на скрупули. Драконът е ентусиаст и лесно се увлича по различни идеи.

Той е разностранно развит, интелигентен, издръжлив, великодушен, има силна воля. Влиятелен е и мнението му се слуша. Драконът успява във всичко и не изпитва никакви нужди по жизнения си път. Каквато и професионална изява да си избере я овладява до съвършенство. Може лесно да спечели всичко, но и да загуби всичко.

Получава много любов, но самият той рядко се влюбва и още по-рядко показва любовта си. Той почти никога не преживява любовно разочарование, но често става причина за драми и сътресения. Жените печелят обществените симпатии и имат множество обожатели. Драконът създава семейство късно или изобщо не го създава – сам се чувства по-добре.

В детството и младостта си драконът преживява много трудности, защото изисква прекалено много от близките си. Артистичният му темперамент е труден за възприемане и в средната си възраст. Той обикновено превъзхожда околните и не ги разбира. Въпреки това всички го харесват и се вслушват в мнението му. Има труден характер, винаги е недоволен, но в края на живота си обикновено получава всичко, което пожелае и се чувства много щастлив.

Драконът символизира късмета, космическата сила и положителното планетарно влияние, живота и напредъка. Той носи богатство, добродетел, хармония и дълголетие. Драконът е митичен, той може да бъде огън, злато и вода, но може да бъде унищожен за секунди, след което да се възроди от пепелта.

Мъжът, роден в годината на Дракона – животът му е труден, но материално обезпечен. Ако е роден през пролетта и лятото даже е богат. Има ли родилно петно на рамото той е мъдър, красноречив и популярен сред жените. Март и септември за него са критични месеци.

Жената, родена в годината на Дракона е сговорчива, отзивчива и трудолюбива. Ако не случи на подходящ съпруг е особено нещастна. Родените през есента и зимата са по-щастливи и постигат целите си по-лесно. Ако има родилно петно на гърдите всичките ѝ желания се сбъдват. Главата, костите и зъбите й са слабо място в здравословно отношение. В детството трябва да се пази от огън и вода. Трудни години – 1, 28, 29

Критични години За мъжете това са 4, 28, 39, 56 и 60-тата от живота им. За жените – 52, 65 и 80-тата година.

Несъвместимости Драконът има пряка несъвместимост с Кучето и скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) със Змията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари