IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годината на Жълтата Земна Свиня: Кон

12 февруари 2019 15 50

Какво вещае 2019?

Снимка: istockphoto

Снимка: istockphoto

Хората, родени в годината на Коня са пословично трудолюбиви. Те са стройни, представителни и горди, имат безупречен вкус към красивото и твърди принципи. Изключително жертвоготовни, отговорни и сериозни, търсачи на новото и оригиналното, хвърлят се към всичко, което ги интересува с невероятна инерция, но скоро се изтощават и се захващат за нещо друго.

С удоволствие участват в социалния живот, привличат вниманието и са отлични оратори. Независимо, че винаги са „в центъра на събитията“ нито се интересуват, нито се намесват в чужди проблеми.

Комбинацията между силна памет, въображение и любознателност ги превръща в смели търсачи на приключения. Добрите отношения с тях са ви гарантирани, ако не им се противопоставяте. Никак не обичат да ги контролират, съветват, а още по-малко да им посочват грешките. Когато се ядосат са стихийни, губят контрол и могат да наговорят неща, с които да огорчат събеседника си. В такива моменти губят най-добрите си приятели и после дълго страдат.

Професионалният напредък на хората Коне до голяма степен зависи от поведението им. Ако успеят да обуздаят гордостта и буйния си нрав, да изразходват силите си равномерно и да проявят толерантност спрямо претенциите на хората от екипа си, те ще получат всичко, към което се стремят. Ще имат достатъчно работа, възможности да стартират собствен бизнес и да повишат квалификацията си. Обикновено са открити и доверчиви, но в годината на Земната Свиня е желателно да са по-сдържани, за да не станат жертва на мошеници.

Приходите им ще са стабилни и ще са обвързани със самооценката им. Ще са в благоприятна позиция да изискват за труда си онова, което преценят, че заслужават или да откажат допълнителна работа без уговорки за заплащане. Едно от условията за финансова самостоятелност е да харчат средствата си разумно. Ще могат да си позволят мечтани скъпи предмети или предпочитани развлечения, ако не се поддават на изкушения като хазартни игри, излишни покупки или участие в схеми, обещаващи бързо забогатяване.

За семейните хора Коне предстои една безметежна година. Проблемът е, че от скука може да се хвърлят в случайни любовни авантюри, които рано или късно ще бъдат разкрити и ще им създадат куп абсолютно ненужни проблеми. Окончателното решение дали семейството трябва да се запази или раздялата е неизбежна трябва да се вземе обмислено и с поглед към бъдещето.

За несемейните, но намиращите се в стабилна връзка хора Коне е време да си дадат сметка към какво се стремят и какво очакват. Не е задължително да оформят отношенията си юридически, но появата на наследник е желателна и ще е естествен резултат от любовта им.

Що се отнася до онази (може би най-голяма група) „свободно развяващи грива“ представители на този доблестен знак със сигурност може да се каже че в годината на Земната Свиня им предстоят бурни емоции. Новите връзки ще са свързани с пътешествия, състезания и други публични изяви, но в повечето случаи ще са спонтанни, кратки и „без продължение“. Някъде в обкръжението на хората Коне със сигурност ще се намира и личността на живота им, но препускайки през собствената си фантазия може да го подминат и да изпуснат шанса си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари