IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стана ясно къде ще учи детето на Хари и Меган

19 февруари 2019 06 50

Според медии, малкото ще ходи в американско училище във Великобритания

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Докато все още не е ясен полът на бебето на принц Хари и Меган Маркъл, стана ясно кое училище ще посещава техният наследник.

И въпреки че Дворецът Кенсингтън не е направил никакви официални изявления, то според E! Съпрузите са решили да запишат детето си в американско училище във Великобритания.

По информация на източник, близък до знатното семейство, двойката иска да даде на детето си различно образование, а за Маркъл също така е важно то да не забравя своите американски корени.

The Sunday Times даже назовава името на конкретно училище, където според него ще се образова първото дете на херцозите на Съсекс, а именно – CS Egham International School в град Егхам, графство Съри.

Всички членове на кралското семейство до този момент са посещавали традиционни британски учебни заведения. Между другото Уилям и Кейт също направиха революционен избор за училище на принц Джордж като го пратиха също в реномирано британско учебно заведение, но поне не в еднополови школа, както се е случило с Уилям и Хари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари