IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за март

1 март 2019 09 40

Какво вещаят звездите за следващите 31 дни

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за месец март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Март е много важен за вас по 2 причини. Първо на 6-та дата Уран ще напусне вашия знак, където беше в продължение на 7 години. Ще се почувствате много по-сигурни в себе си и плановете ви ще придобият „реални очертания“. Втората е, че Слънцето ще навлезе във вашия знак, ще се отрази върху енергетиката, инициативата и настроението ви. Ориентирайте вниманието си първоначално към възможностите за повишаване на доходите си, които може да не са свързани с текущите ви професионални изяви, а с други ваши знания и умения. Не са изключени неприятности, причинени от неточна информация, погрешно попълнени документи, неясни условия по сделки в периода на ретроградно движение на Меркурий. Внимавайте какво подписвате и своевременно пресичайте всеки опит да ви въвлекат в интрига. Намалете разходите и не стопявайте запасите си. Обмисляйте самостоятелно перспективните проекти, въздържайте се от инвестиции. Подготвяйте реализацията на идеите си, но изчакайте със стартирането им.

Телец

Колкото и да не ви се иска през следващите 7 години животът ви ще се промени, Уран, „революционната“ планета, навлиза във вашия знак. Първите стъпки към новото ще направите още в началото на март. Ще разширите контактите и влиянието си. В списъка на познатите ви ще влязат влиятелни личности, които с радост ще ви съдействат да реализирате идеите си. Екипната ви работа ще даде забележителни резултати с реално финансово покритие. Лъжичката катран в кацата с меда през март ще е ретроградния Меркурий. Осигурете си финансови запаси и контролирайте стриктно както своите разходи, така и тези на близките си. Подгответе се психически, че ще се наложи да се справяте с непредвидени затруднения. Не е изключено да възобновите взаимоотношенията си с предишни колеги или партньори, което ще се окаже твърде полезно за вас. Запазете в тайна новостите, които обмисляте, ако искате да ги осъществите безпрепятствено.

Близнаци

За представителите на вашия знак промените в дългосрочен план ще са свързани с принципите и личните ви убеждения. Ще се освободите от стандартни схеми, които пречат на напредъка ви и ще взимате решенията си много по-самостоятелно. В началото на месеца сериозните ви ангажименти ще са свързани предимно с бизнеса и професионалната ви реализация. Не е изключено да ви възложат някаква сложна, но интересна и нестандартна задача, с която противно на всички очаквания ще се справите повече от добре. Ще стабилизирате позициите си и ще добиете популярност. Онези от вас, които търсят нова работа ще получат предложения, но ако е възможно да отложат окончателния отговор за края на месеца е по-добре да го направят. Затрудненията ви ще са свързани предимно с комуникацията. Постарайте се да не натрапвате индивидуалността си и да реагирате гъвкаво в конфликтни ситуации. Не е изключено да попаднете в неприятната междинна позиция на враждуващи групи или съперничещи си личности и всеки да се опитва да ви привлече на своя страна. Следвайте интуицията си и не се забърквайте. Ще е успешно и свързано с приятни преживявания участието ви в социални изяви или групи по интереси. Може би ще откриете у себе си неподозирани таланти и умения.

Рак

Настъпва благоприятен период за реализация на нестандартните ви идеи и възможност да проявите инициатива. Контактите ви ще са интензивни и ще ви подтикват към усвояване на нови знания, но всичко това ще се случва без да предизвиква стрес, защото става дума за цели 7 години. През този месец е възможно да осъществите повече от едно пътуване на далечно разстояние, може би и извън страната. Ще са изключително успешни онези представители на вашия знак, които владеят чужди езици. Те ще могат да стартират изгодни сделки, но препоръката за тях е да акцентират предимно на уточняване на детайлите, а окончателните условия да подписват след като Меркурий излезе от ретроградното си движение. Не приемайте затрудненията прекалено драматично. Скоро изобщо няма да си спомняте за тях. Довършете започнатото преди да се заемете с нещо ново. Което не ви се е получавало преди, ще успеете да направите сега. Може би ще е свързано и с известна промяна на първоначалните ви планове. Единственото условие да избегнете досадни конфликти е да контролирате емоциите.

Лъв

Сериозните промени в следващия 7-годишен период ще са свързани с целите и кариерното ви развитие. Не е изключено да се откажете от текущите си занимания и да се захванете за нещо съвсем ново. Приемете миналото само като натрупан опит, а не като нещо, с което не бива да се разделяте. През този месец ще преосмислите някои свои взаимоотношения. Ако на работното място сте преценявали мнението на околните като прекалено важно сега ще стигнете до правилното заключение, че „нищо лично, всичко е просто бизнес“ и от вас се изисква само да си свършите работата. Ще сте много по-проницателни и точни в решенията си. Най-важните ви дейности ще са свързани с финанси. Анализирайте бюджета си, може да се наложи да направите допълнителни, но неизбежни разходи. В случай на недостиг търсете заем от приятели, а не от кредитна институция. За далечни пътувания са подходящи дните в края на месеца. Личните отношения ще претърпят промяна, която може да е както положителна, така и отрицателна. Възможно е да стартирате нова връзка, но е възможно и да прекратите съществуваща по различни причини. Да установите, че чувствата са изчерпани, че интересите категорично се разминават или че има трети човек между вас и партньора ви. И понеже нещата в живота са свързани, не е изключено като следствие да промените и местоживеенето си.

Дева

Творческият ви потенциал бавно, но устойчиво ще расте през следващите 7 години. Експерименти, за чийто краен резултат сте имали опасения ще се окажат успешни. Новите контакти, особено задграничните, ще ви дадат възможност да разширите влиянието си. Сделки, които обмисляте, оформяте или към които се стремите от известно време ще намерят финална реализация още в началото на месеца. Онези, за които не постигнете окончателно споразумение временно може да се забавят, но няма да е фатално. Убедителни сте и дори най-сдържаните събеседници ще се съгласят с аргументите ви. Във ваша полза е да заложите на екипната работа и колективните усилия. По този начин често ще се случва някой друг да отстрани затрудненията вместо вас. Търсете информация самостоятелно, не разчитайте на чуждо мнение. В процеса на текущата работа ще забележите разлика в поведението на колегите към вас, което ще се отрази и на вашето отношение към тях. Ще сте доста по-компромисни, което ще разведри обстановката и ще улесни комуникацията ви.

Везни

Най-после Уран ще излезе от опозиция спрямо вашия знак и тревогите ще отстъпят място на 7-годишен период, белязан с относително спокойствие. Ще стабилизирате контактите си и ще напреднете с дейности, които до момента са били „на трупчета“. Независимо от ретроградното движение на Меркурий до момента, в който Слънцето навлезе в знака на Овена вие ще сте изключително ефективни. Ще се справите със задачи, за които преди време даже ви е било страх да мислите, но не се натоварвайте прекомерно. Във възможностите ви е да си създадете добра организация, да спазвате правилата и да не нарушавате дисциплината. Имайте предвид, че ако преди време някои ваши грешки са оставали незабелязани или са били приемани с известен компромис, то през този месец не можете да разчитате на такива екстри. Отделяйте време за творчески занимания, които предпочитате, особено ако са свързани със сръчност като плетиво, бродерия, декупаж и др. подобни. Не само ще изпитате удоволствие, че нещо красиво излиза от ръцете ви, но е много вероятно да получите и допълнителни приходи. Не се огорчавайте, ако установите, че някой умишлено се опитва да ви пречи. Реагирайте с безразличие, ще се окаже по-силно и по-ефективно оръжие от директната атака.

Скорпион

Взаимоотношенията във всички сфери ще претърпят трансформации през следващите 7 години. Част от тях ще отпаднат изобщо, а решението ви дали да поддържате една или друга връзка ще се базира на полезността ѝ първо в духовен, а след това и в материален аспект. Старите приятелства ще бъдат подложени на изпитание. В началото на месеца е много вероятно да ви ангажират с дейност, изискваща въображение и да впечатлите околните с уменията си. Всяка работа, в която влагате творчество ще получи одобрение. Спонтанните ви хрумвания ще се окажат приложими, дори да са свързани с известен риск. Ще напреднете забележимо, ако вярвате в себе си и контролирате финансовите разходи. Затрудненията ви ще са свързани с некоректни партньори, конкуренти или опоненти. Дори минималните ви грешки ще бъдат подложени на яростна и до голяма степен незаслужена критика. Във ваша полза е да решите споровете по съдебен ред. Ще получите справедлив и неподлежащ на коментар отговор. Ако се наложи, потърсете съдействие от приятели, на които вярвате безусловно. Що се отнася до новите познати, не бързайте да скъсявате дистанцията.

Стрелец

Професионалният ви статус през следващите 7 години ще претърпи повече от една корекция. Не е изключено да се заемете с нещо, което ще ви харесва повече, а и ще ви осигурява повече свободно време. Ще ви е много по-лесно, ако формулирате целите си конкретно. Новини, решения, отговори на важни въпроси, които очаквате от доста време, ще получите още в началото на месеца. Ще ви „развържат ръцете“ и ще можете да довършите куп занимания, които се е наложило да изоставите по една или друга причина. Ефектът от получените резултати ще се мултиплицира и ще създаде подходящи условия за разширяване на дейността и стабилизиране на позициите ви. Ще имате ясни сигнали с какво трябва да се занимавате активно и кое е по-добре да не променяте изобщо. Актуални ще бъдат уговорки, свързани с пътешествия, преместване в нова сграда (стая), получаване на средства от наеми. Някои договори ще бъдат прекратени, но за подписване на нови е рано. Не обсъждайте идеите си пред широк кръг събеседници, защото някой ще ги приложи на практика преди вас. След като Слънцето навлезе в другия огнен знак, в Овена, ще сте доста по-енергични и продуктивни. В този период можете да си позволите някои експерименти, да ползвате нови методи на работа и алтернативни практики.

Козирог

Изненадващите събития през следващите 7 години ще са свързани с най-близкото ви обкръжение. Нищо няма да е само черно или само бяло. Необходимостта да се адаптирате към обстоятелствата ще ви принуди да усвоите нови знания. Някои дейности ще започнат от нулата, но ще ги довършите по-бързо, отколкото предполагате. Контактите през март ще са интензивни, но вие ще ги оцените като полезни, а не като доста предишни случаи, в които сте ги класифицирали като „губене на време“ и ще ви бъде приятно, че се случват. Вероятно ще участвате в различни публични изяви или форми на обучение, които ще са свързани и с допълнителни материални постъпления. Мнението ви не само ще бъде чуто, а и ще бъде търсено. Някои сделки ще отпаднат, някои документи ще се окажат невалидни или до такава степен сгрешени, че ще се наложи да се изработват отново, но това не бива да ви плаши. Довършете изостаналите си занимания, коригирайте стари грешки, актуализирайте текущата работа. Използвайте потенциала си максимално, за да подготвите подходящи условия за новите начинания. Не е препоръчително да сменяте работното място и да сключвате обемни финансови сделки. За дълги пътувания използвайте обществен транспорт, а за кратки – личен.

Водолей

Поредица важни, почти идентични събития ще ви помогнат да се ориентирате към дейности, които ще ви осигурят стабилни финансови приходи през годините, когато Уран се намира в знака на Телеца. Не ги променяйте твърде често. Натрупаният опит в различни сфери и направления ще е добър катализатор за творческия ви потенциал. Приходите ви през този месец рязко ще скочат. Ако, разбира се, се отнасяте към собствените си авоари с грижата на добър стопанин. Ако харчите безразборно и окуражени, че печелите почти без усилия, си позволявате разходи, които не са ви по джоба, то вместо в благоденствие ще се окажете в нищета. Не е изключено да получите печалба от лотарийна игра, но да разчитате само на късмет е погрешна тактика. Въздържайте се от скъпи покупки с дълготрайно предназначение и от сключване на нови договори. Възможно е да ви потърсят стари познати, партньори или колеги. Възстановете връзките си, ще е много полезно. Ще получите от тях интересна информация и не лоши предложения за съвместна дейност, които бихте могли да обсъдите в момент на понижена заетост. Наблюдавайте работата на колегите, следете интересите им и новините във вашата област. Онова, което ви изглежда невероятно или неприложимо ще се окаже напълно реално условие, с което след време да се съобразявате.

Риби

Навлизането на Уран в Телец ще ви въздейства в две направления. Ще ви направи доста по-прагматични, но пък и ще подтикне въображението ви към изнамиране на начини за подобряване на материалния ви статус. Комбинацията ще се окаже наистина „печелившата ви карта“ и през следващите години ще можете да си позволите удоволствия, от които до момента сте се лишавали. Истински парад на планети във вашия знак в началото на месец март, който ще ви накара да обърнете поглед към себе си. Анализирайте постигнатото, формулирайте желанията, обединете ресурсите. Това е първата крачка към осезаемия напредък, който предстои. Използвайте оптимално периода, в който Слънцето е във вашия знак. Действайте активно, предлагайте инициативи, организирайте ежедневието следвайки собствените си принципи. Думата ви ще се чува и предложенията ви ще предизвикват интерес. Да заявите себе си е едно от условията да реализирате мечтите си. Проявете далновидност и си изграждайте резервни варианти за всичко, с което имате намерение да се захванете. Ефектът от въздействието на ретроградния Меркурий не е за пренебрегване. Може да се отрази на техниката, важните ви срещи, обичайната кореспонденция. Ако сте подготвени ще забави работата ви, но няма да я спре. Макар и ретрограден, Меркурий си има и положителни качества. Опитайте се да получите неща, които преди време са ви били отказани. Този път ситуацията ще е различна. Обменяйте опит с по-възрастни колеги, ще ви е от полза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари