Съвсем скоро Томас Маркъл сподели, че се е смирил с идеята, че в скоро време нито Меган, нито Хари ще му позвънят и никой няма да му съобщи за появата на тяхното дете, а той ще узнае за новината от медиите, пише Express.

Източник на изданието отбелязва, че бащата на Меган „би дал всичко, за да се срещне с новородения си внук и се надява, че ще може да докаже на дъщеря си, че техните отношения заслужават втори шанс и той има право да има място в техния живот“.

Томас също разказал, че е разглеждал доста детски магазини в търсене на подходящ подарък за внука си. По думите му, той искрено се вълнува от нейната бременност и е дълбоко разстроен затова, че едва ли ще му дадат шанс да се види с малкото.

Източник, близък до Маркъл разказва, че за раждането на кралското бебе, Томас възнамерява да отбележи събитието в бар на местен плаж. Бащата на Меган все още се надява, че тя или Хари ще му позвънят, за да му съобщят радостната новина, а също мечтае да го поканят да види наследника им.

Връзката между Меган и нейния баща се развали малко преди сватбата, когато Томас Маркъл споделяше емоциите си пред медии, което явно не се хареса на кралското семейство. От доста време бащата се опитва да намери връзка с дъщеря си, но до този момент така и сдобряването между двамата не се получава. Затова пък Меган поддържа много топли отношения със своята майка.