IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 април

12 април 2019 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще е малко трудно да се ориентирате в обстановката, както събитията, така и информацията няма да ви дадат ясна представа какво наистина се случва. Особено важно е днес да не се поддавате на провокации и да запазите критичното си мислене. Само така ще успеете да си изградите защитни реакции.

Телец

В състояние сте да се концентрирате и да анализирате процесите в дълбочина. Заемете се с дейности, изискващи опознаване на детайлите и свързване на разнородни елементи помежду им. Проверете условията по сделките си, ще откриете някакъв сериозен пропуск.

Близнаци

Ще се натъкнете на затруднения в текущата работа. Не ги обсъждайте, опитайте да се справите самостоятелно. Предложете получените резултати за колективна оценка. Отзивите ще са положителни и ще се отразят положително на авторитета ви.

Рак

Преценявайте много внимателно думите и действията си. Една неправилно изречена дума може да ви изиграе лоша шега, да разклати позициите ви задълго. Не е изключено да намерите предмет или документ, за който мислите, че е изгубен. Ако се налага да предприемете служебно пътуване, не отлагайте.

Лъв

Не е изключено да се наложи да се върнете към предишен проект или дейност. Ще се нуждае от актуализация, корекция или разширение. Ситуацията може да се отрази негативно на личните или деловите ви отношения.

Дева

Присъстващите от обичайното ви обкръжение може да са доста раздразнителни и спонтанни в реакциите си. За вас е важно да съхраните душевното си равновесие. Само така ще можете да оцените обективно ситуацията, в която се намирате и да предложите правилен вариант за изглаждане на противоречията.

Везни

Отношенията с любимия човек ще са леко дистантни и ще въздействат негативно на настроението ви. Стари разправии отново ще придобият острота. Ще ви се стори, че нямате никакъв оптимален вариант и сте в безизходица. Не се паникьосвайте, до вечерта ситуацията ще се промени.

Скорпион

Избягвайте крайностите. Както прекаленият оптимизъм, така и прекаленият песимизъм ще ви подтикнат към погрешни действия. Оценявайте факторите комплексно. Не е желателно да стигате до положение, при което виждате дървото, но не виждате цялата гора.

Стрелец

Подготвяйте старателно действията си и се въздържайте от щедри обещания. Преценявайте обективно собствените си възможности. Както безусловното доверие, така и прекалената мнителност ще затруднят текущите ви дела.

Козирог

Преценявайте разходите си изключително пестеливо. За днешните покупки и инвестиции се придържайте към поговорката: „седем пъти мери, един път режи“. Близък приятел или колега, на когото имате доверие ще ви подведе и разочарова. Постарайте се да изясните причините преди да решите, че е дошло време да прекратите връзката.

Водолей

Ще ви хрумнат куп идеи, свързани с подобряване на материалното ви състояние и повишаване на паричните постъпления. Подхождайте към реализацията им разумно. Ефектът от икономиите ще е дългосрочен, за разлика от необмислените (макар и малки) разходи, които ще ви затруднят на момента и ще е проблем да ги възстановите.

Риби

Ако имате дейности, за които се налага да общувате с официални инстанции, може да ги оформите днес. Резултатите ще са полезни не само за вас и ще се отразят положително на отношенията ви с колеги или съседи. Вслушвайте се в съветите на по-възрастни роднини при обсъждане на имотни въпроси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари