IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 април

18 април 2019 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Излъчването ви е магнетично и ще ви отвори много врати. Хора, които до днес не са ви обръщали внимание ще застанат на ваша страна. Подходящ момент да придвижите проекти или документи, които към момента са „на трупчета“.

Телец

Ще се натъкнете на ограничения, които няма да ви позволят да свършите всичко набелязано. Може да са свързани с техника или други ресурси. На каквито и пропуски да се натъкнете не обвинявайте колегите си.

Близнаци

Ще се наложи да се съобразявате с правила, които не ви харесват. Не давайте идеи за промени, с които не можете да се справите самостоятелно. Реакциите на околните ще ви покажат, че поведението ви е неприемливо. Не губете чувство за мярка.

Рак

Отстоявайте интересите си, но без да засягате чуждите. Спазвайте етикета за общуване, ако се налага да разговаряте с непознати и да координирате действията си с тях. Не разчитайте на компромиси.

Лъв

Разпределете времето и дейностите си много точно, ако се налага да пътувате. Опитайте се да избегнете случайностите. Не налагайте своите принципи на децата си. Ако са се заели с нещо, нека го направят самостоятелно.

Дева

Прегледайте финансовото си състояние. Не прекалявайте с разходите и ако имате стари задължения, постарайте се да ги погасите. Придържайте се към първоначалния си график, ако не се налага да се заемете с нещо спешно.

Везни

Въздържайте се от каквито и да било импровизации. Колкото по-предвидими са днешните ви действия, с толкова повече свободно време ще разполагате. Постарайте се да избегнете конфликтите с любимия човек.

Скорпион

Съчетайте важното с полезното доколкото е възможно. Ще се наложи да помогнете на приятел, който е в беда. Ако не можете да го направите лично, помислете с кого да го свържете.

Стрелец

Неочаквано добре ще се справите с остър конфликт на работното място. Участниците ще ви благодарят за намесата, а резултатите от общата работа ще стабилизират позициите ви. Преценете дали моментът е подходящ да запознаете шефа с финансовите си претенции.

Козирог

Проблемите ви днес ще са предимно организационни. Действията ви ще са зависими от външни участници и на моменти може да се почувствате обезсърчени. Не се отказвайте, но и не създавайте конфликти.

Водолей

На преден план ще излезе решаването на юридически въпрос или участието ви в социална дейност. Не споделяйте намеренията си. Проверявайте данните, които ви представят. Ще се натъкнете на сериозни разминавания с действителността.

Риби

Не се захващайте за непознати занимания, ще завършат с пълно фиаско. Разсеяни сте, оставете финансовите решения за друг ден. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции или уреждане на банкови кредити.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари