IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те зодии, които обожават да се правят на мъченици

22 април 2019 14 50

Представителите на тези знаци обичат да са в ролята на жертвата

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Има един вид хора, които обичат да възприемат ролята на жертвата. Те смятат, че всичко лошо винаги им се случва на тях, а в същото време не искат да поемат отговорност за негативните събития в живота си. Хората с този манталитет изискват съчувствието и вниманието на другите и са готови да се оплакват докато не ги получат.

Ако погледнем към астрологията, има няколко знака, представителите на които имат склонност да се правят на мъченици много повече от останалите.

Ето и кои са тези зодии:

1. Рак

Хората от зодия Рак са много жертвоготовни за своите близки, но очакват в замяна похвали и благодарности. Ако не ги получат, те започват да развиват комплекс на мъченици. Колкото повече нараства тяхното недоволство, толкова повече те вярват, че всички, освен тях, са егоисти и че никой не ги заслужава и уважава достатъчно. Ракът не смята, че негативната енергия която излъчва, има нещо общо с него самия. Той е склонен да вярва, че лошият късмет го съпътства в живота.

2. Везни

Ако човек от зодия Везни се чувства използван или обиден, той започва да таи тези чувства в себе си, но в един момент избухва. Когато избухне, той започва да обяснява на всички как не го ценят, как той жертва за тях своето време, енергия, пари и чувства, но не получава почти нищо в замяна. Везните държат винаги да получават високи оценки за личността си от хората около себе си. Представителите на този знак са готови на всичко, само и само да получават похвали от другите, което е едно от техните най-слаби места.

3. Риби

Когато на човек от зодия Риби му се случи нещо лошо, той е убеден, че това не е по негова вина, а че виновникът е съдбата. Рибите много често приемат ролята на жертвата и се изживяват като хора, които перманентно са подценявани или недооценявани и не получават това, което иначе заслужават. Рибите много често се чувстват мишени на хората около себе си. Те нерядко са убедени, че другите им вредят преднамерено, или защото им завиждат, или просто защото са лоши.

4. Дева

Хората от зодия Дева се гордеят с това, че са добросъвестни и че държат на високите стандарти. Така че, когато нещо се обърка в живота им, те никога не са готови да си признаят, че това е по тяхна вина. Девите са убедени, че ако ги е застигнал лош късмет, то има някакъв заговор срещу тях. Представителите на този знак никога не са готови да понесат последствията от собствените си, не особено разумни действия. Те по-скоро ще обвинят Вселената, че се шегува с тях, но няма да си признаят грешката.

5. Козирог

Козирозите имат проблем с доверието – те са скептици и са много подозрителни към хората. Те винаги се съмняват в добрите намерения на околните и все ги подозират, че имат неискрени мотиви и намерения към тях. Представителите на този знак все се чувстват застрашени от другите и то във всяка една сфера от живота си. Все очакват някой да им забие нож в гърба. Те просто живеят с нагласата, че светът е опасно място и че всеки иска да се възползва от тях или да злоупотреби по някакъв начин с добротата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
i az sum skeptik kum horata . i az niamam doverie na nikogo . sujaliavam no kolkoto puti sum opitvala da dopusna doverie , sum bila mamena. i az i hlapeto ne davame pove4e nikakva namesa .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар