IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера в Телец – как влияе на зодиите? (1 част)

5 юни 2019 14 50

До 8 юни променя интимните отношения

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Венера е в Телец от 15 май до 8 юни. Управлявана от него, тя сякаш „триумфира“ на своя трон. Планетата има способността да моделира връзките, интимните отношения, привличането между половете, суетата, алчността и желанията на всеки от нас.

Смята се, че през този период Телците ще бъдат най-удовлетворени от живота си – ще им върви в отношенията и ще се радват на финансова стабилност. Венера обаче ще влезе в контакт със Сатурн, Уран и Плутон, което също ще се отрази на отделни знаци по някакъв начин.

Тъй като още няколко дни планетата ще бъде в Телец, ето как ще повлияе върху всеки знак:

Овен

Хората от тази зодия винаги бързат за някъде. Те живеят за момента и до 8 юни ще се изкушават да харчат пари за удоволствия. За щастие, дори да профукат всичко за някоя непредвидена екскурзия или парти, няма да имат притеснения, защото ще се радват на финансови постъпления и лесно ще попълнят липсите.

Телец

Венера е във вашия знак и няма какво по-хубаво да искате. През този период ще имате много повече време за себе си, като романтиката ще е ваш спътник. Ще добиете увереност и самочувствие, които ще ви помогнат да осъществите отдавна начертани планове за вашето бъдеще.

Близнаци

Планетата ще ви даде възможност да размишлявате над всички нови връзки, които сте стартирали през изминалите няколко месеца. Увличате се по мимолетни забежки или отношения с хора, които „тъкат на два стана“. Дори и да има нещо лудо в това да пазите в тайна с кого излизате, помислете за това дали имате перспективи с обекта на вашите желания.

Източник: IStockphoto

Рак

Подобно на Телците, Раците се нуждаят от сигурност и я търсят в различни аспекти от живота. До 8 юни ще се отдадете напълно на близките си, а това добро няма да остане незабелязано. Ще се радвате на разнообразен социален живот. Наслаждавайте се на хубавите моменти и мислете по-положително.

Лъв

Венера в Телец ви помага да покажете вашите силни страни и да постигнете мечтаното издигане на работното място. Ще се разбирате отлично с колегите. Възползвайте се от момента, за да подобрите работата в екип. Вие ще сте в центъра на вниманието, което малко или много ще ви повдигне и без друго голямото самочувствие.

Дева

Изненадваща възможност за пътуване ще получат Девите. То може и да не е много приятно, защото не е изключено да е свързано с работа, но ще подейства отпускащо. Венера в Телец кара Девите да излязат извън зоната на комфорт и да изпробват нови неща. Също така, под нейното влияние, те ще бъдат по-общителни – нещо, което не е присъщо за тях.

Какво очаква останалите шест зодии при Венера в Телец, четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари