IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква съпруга ще бъдете според зодията

22 юли 2019 14 50

Бракът винаги е огромна стъпка

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Зодията разкрива много за човека. Независимо дали ще бъде определени черти на характера или пък начинът, по който гледате на живота, знакът ви има огромно значение за бъдещето ви. Интересното е, че той също може да покаже и каква съпруга ще бъдете и към какво повече ще клоните – работата или романтиката.

Астрологията помага за доста неща от живота. Винаги, когато сме изправени на кръстопът, тя може да ни помогне и да ни покаже правилния път. Сега, тя може да ви каже и как ще се промените, след като изберете мъжа на живота си и минете под венчилото.

Ето каква съпруга ще бъде всяка жена, в зависимост от нейната зодия.

Овен

Вие сте почитател на приключенията и трудно можете да седите вкъщи, когато е хубаво времето. Предпочитате да излезете на въздух, а перфектното място за отдих е някъде на тихо и девствено място, където другите хора трудно могат да достигнат.

Точно такава съпруга ще бъдете – обичаща забавлението, приключенията и грижата към другия. Овните обичат да изследват непознатото и има голяма вероятност постоянно да правите планове за посещения на нови места с партньора си.

Телец

Жените, представители на тази зодия, са верни и честни по природа. Това ги превръща в партньори, които винаги ще ви подкрепят и ще застанат на ваша страна. Те ще положат всички усилия, за да поддържат брака и той да върви в правилната посока.

Понякога може да бъдат твърде големи инати, но това ще остане на заден план, когато искат да създадат семейство и да живеят в стабилна домашна среда. Всичките положителни качества, които притежавате като самостоятелна единица няма да се заличат, когато влезете в брачния живот. Напротив – още повече ще се засилят и ще ви превърнат в съпруга мечта.

Близнаци

Представителите на тази зодия често се притесняват за малките неща. Това няма да се промени, когато решат да сложат халка. Затова, мъжете, които започват семейство с жена от тази зодия, трябва да са подготвени за леки скандали, които в повечето случаи ще засягат ежедневни проблеми.

Това обаче няма да им попречи да се опитват да направят всичко възможно, за да може партньорът им да се чувства добре. Близнаците са много отговорни към семейството и винаги ги поставят на първо място.

Рак

Те са големи романтици и когато изберат човека до себе си, често той се превръща в приоритет. Жените, представители на тази зодия, винаги се отдават изцяло на връзката, в която се намират и никога не я поставят в опасност.

Същото се отнася и за брака. Като съпруги, те уважават партньора си и вярват, че щом са предприели тази сериозна стъпка, значи това ще е до живот. Също така, няма да откажат да тичат след децата и никога няма да се оплачат от семейните задължения.

Лъв

Жените, представители на тази зодия са силни, независими и енергични. Обичат да бъдат засипвани с комплименти и да им се показва колко много ги цените. Винаги ще пазят гърба на партньора си, но често може да изказват мнението си малко по-остро, което се приема като нападка.

Съпругите от тази зодия няма да поставят нищо над семейството. Когато се врекат във вярност на своя любим, те вътрешно се задължават да правят всичко по силите си, за да запазят домашното огнище и благоденствието на фамилията.

Дева

Те са перфекционисти и очакват същото и от своя партньор. Ако решите да се ожените за Дева, трябва да сте готов да подреждате всичко под конец и да имате стриктен план за всеки ден. В замяна на това ще получите любяща съпруга, която ще се грижи за вас и за семейството.

Чувството за хумор на Девите е уникално и това ще ви помогне да прекарате по-леко ежедневието си. Никога няма да ви е скучно с представителите на тази зодия, но пък често може да влизате в пререкания за това как поддържате къщата или пък как се грижите за децата.

Везни

Представителите на тази зодия обичат малко по-старомодния начин на живот. Те търсят по-сериозни отношения във всяка връзка, която започват. Често могат да мислят за брак още след втората среща, което плаши повечето мъже.

Веднъж ако спечелите жена от зодия Везни, ще разберете, че са перфектната съпруга. Те обичат да прекарват времето си със семейство и приятели и рядко предпочитат шумни събирания пред спокойна вечер. Често обаче нямат категорично мнение по въпросите и могат да очакват от партньора си той да вземе нещата в свои ръце.

Скорпион

Двете думи, които описват жените от тази зодия са страстни и чувствителни. Те обичат да експериментират в леглото и вярват, че всеки проблем има решение. Скорпионите рядко заобикалят проблема, напротив – атакуват го с всичка сила.

Бъдещите съпрузи на тези жени трябва да са подготвени за честност и лоялност. Те поставят семейството на първо място и ще преминат през всички трудности, за да му осигурят спокойствие.

Стрелец

Жените от тази зодия са свободолюбиви и отворени към живота. Превръщат се в любящи съпруги, но няма да бъдат доволни, ако семейният живот се опита да им отнеме напълно свободата. Те са наясно колко внимание трябва да отделят на партньора си, но искат да имат лично пространство, в което да не допускат никого.

Често могат да предпочетат да поемат на пътешествие сами, ако съпругът им няма възможност да ги придружи. Представителите на тази зодия имат чудесно чувство за хумор и винаги споделят всичко с половинката си.

Козирог

Те са независими и мултифункционални. Притежават завидно спокойствие и търпение, което е важно при проблеми в брака. Жените от тази зодия подхождат повече рационално, а не емоционално към ситуацията и това се превръща в разковничето в повечето спорове.

Те са романтични и често може да оставят любовни писма на съпруга си преди да тръгнат за работа. Предпочитат разговора очи в очи, а не общуването по телефон или писането на есемеси.

Водолей

Представителите на тази зодия са доста креативни и не се затормозяват с излишни проблеми. Като съпруги, те вярват, че всеки човек трябва да има собствено пространство и не се притесняват да го дадат на своята половинка.

Интересуват се от проблемите на съпруга си и винаги са готови да изговорят това, което го тормози. Често ще предложат решение, с което да помогнат в различни ситуации.

Риби

Те имат голямо въображение, което е ключово в романтичния ви живот. Когато изберете човека на живота си, вие се отдавате изцяло на него и се превръщате в пазител на семейното огнище. Първоначално може да изглеждате като скромни, но веднъж отпуснете ли се, сте склонни да покажете истинската си същност.

Понякога може да изпитате промяна в настроението и да си го изкарате на партньора си. Помнете, че е по-добре да му кажете какво ви тревожи, а не да държите всичко в себе си.


Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
sm 4ovek sum . i me4taia za doma6no spokoistvie . govoria bez tulkuvania
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар